Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Toronto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 2094 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 2094 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čer 2017
10.0

Staff was so helpful and friendly. The bar was great and drinks were inexpensive. The atmosphere was a lot of fun, no trouble finding friends to go out with. Room was clean and it was nice an quiet. Breakfast being included was super convenient.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 čer 2017
9.7

Really nice helpful staff! Great bar area :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 čer 2017
10.0

I am coming back to Toronto, just so I can see the amazing staff again. They were excellent and so helpful. I loved my time at the Cavern Bar, too. The food was amazing, too. I have nothing but the highest praise for this hostel and its crew.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 čer 2017
5.7

I visited this hostel 7 years ago and staff was nice, it was cleaner and less noisy. Unfortunately I didn't sleep all night due to people standing in front of the building making a lot of noise, the bar in the basement was toooo loud. Where is a "quiet policy" and respect for others who would like to sleep and not party all night? Staff were not really nice. the vibe wasn't great. I won't stay there again! Very disappointed!!! And way to strict on changing beds!!!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
8 čer 2017
8.6

Fueron 5 días que me quede y fue agradable, el problema es la nula limpieza en las habitaciones pero la cercanía, servicio, precio lo vale

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • rensvanderburg
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 čer 2017
8.0

Goed en mooi hostel. Staff is erg vriendelijk maar af en toe wel en beetje te commercieel. Helpen je verder wel goed. Bedden zijn simpel maar met airco en douche op slaapkamer. Allemaal basic maar zeer goed te doen voor een aantal nachten !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čer 2017
10.0

Awesome hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čer 2017
8.9

Overall, the location is great it nearby by most of the fun attraction and it very convenient to get on the public transportation and subway. The staffs are very friendly, and I made some friends here too. :)))

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • annste
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 čer 2017
7.1

Eher teuer für das, was man bekommt: Bad ist sehr klein, zimmer ist eher alt und auch klein, frühstück nicht inkludiert - passt mit dem Preis nicht ganz zusammen.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
1 čer 2017
8.3

Rooms are a bit stuffy and the wifis hit n miss but apart from that it's a decent gaff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.