Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Luis Obispo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 269 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 269 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 srp 2017
7.7

Brilliant location for a stop between LA and San Fran. Was homely, clean and welcoming. There is a large kitchen or the town is only a 10min walk so plenty of options. Would recommend as a stop over.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2017
10.0

I wish we had taken advantage of the free pancake breakfast, but we had somewhere to be at 8 am. Overall it was a good stay, the bed was comfy and the bathroom very close to the room. It's a clean and affordable place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 srp 2017
10.0

Everything you would expect from a top hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čvc 2017
10.0

The staff was very welcoming and friendly! The place is exactly what the pictures look like and everywhere was very clean. If I stay in the area again, I will definitely stay here! I had such a wonderful time :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
29 čvc 2017
9.4

The hostel is really nice and a cute converted house. The security was bad however - the lock on the back had to be manually turned on which meant it was mostly left unlocked with no staff on duty at night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
21 čvc 2017
10.0

Very friendly staff. Great location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
15 čvc 2017
8.0

Being summer, it was a bit hot and stuffy but the provided fan helped a lot.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 čvc 2017
10.0

Great spot , very clean ,friendly and well located

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
29 čer 2017
9.7

I had a great time at this hostel! The staff is wonderful and the location is perfect, close to the Amtrak station and downtown.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
15 čer 2017
8.0

Great little hostel with a homely vibe. The ground floor dorm was a little loud as you can hear the common room and noise from the front porch. Great staff, really helpful and friendly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.