Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 4010 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 4010 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2017
9.1

Very nice place to stay,also for families.The staf f is really helpful and friendly.The rooms are clean.Breakfast is okay. Located downtown,very central.I would definitely stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2017
10.0

I loved it, it's a kind of luxury hostel. Super clean, well maintained, well organized, well decorated.... The location is perfect to walk around the city, I strongly recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2017
9.4

Nice experience. We were very happy to stay here.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • peem19388336
  • Thajsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2017
9.7

Great facility and staff. Felt safe and sound.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2017
9.7

Quality. Not the cheapest in town, but it shows with the facilities. Would cost too much for most to have a lengthy stay, but definitely worth treating yourself with for a night or two.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2017
9.4

전체적으로 좋습니다. 직원들 친절하구요. 굉장히 잘 해줍니다. 다만 다른 지역 호스텔보다 뷔쏴아다안것 빼고는 괜찮습니다. 위치도 기차바트역하고 가깝고 쇼핑센터도 가깝고 다 좋은데 홈리스들이 밤마다 길거리에 오줌을 싸는지 찌릉내가 많이 납니다. 결과적으로 만족합니다

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čvc 2017
9.7

Es war ein super Aufenthalt , mit den öffentlichen Verkehrsmitteln war alles sehr gut zu erreichen gerne wieder :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
8 čvc 2017
9.4

Quality stay! A bit expansive for a hostel but worths the every money. Clean, comfy bed, good location, and close to everything... Just do not roam outside late at night around the dark alleys near it. I almost felt I'm kinda in a hotel. 👍

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 čvc 2017
9.7

Near perfect hostel. Location, facilities, staff, activities. I really enjoyed my stay here. Only loses a bit out of ten because it was quite pricey but not all that out of line with other hostels I've stayed in in the USA. I think the US, and California are just particularly expensive.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 čvc 2017
7.4

Lift is old and rickety, only used it once for the time I was there. Breakfast was decent and plentiful. Staff helpful and friendly. Overall a nice stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your feedback. I am happy to hear you found the staff helpful and the breakfast good. While our elevator is older, it is in good working order, well maintained, and safe! -Mike

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.