Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 3,561 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 3,561 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8
HI San Francisco - Downtown Located at 312 Mason Street, , San Francisco.
HI San Francisco - Downtown
USA
San Francisco CA CA, 94102 312 Mason Street
89% 3561
37.7865212 -122.4096465
HI San Francisco - Downtown
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • mayledlin
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
18 led 2017
10.0

Super helpful staff, felt very welcome. Throughly enjoyed my stay here. 10/10 would recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
18 led 2017
8.9

리뷰에서 묵었던 호스텔 중에서 가장 좋았다는 말 보고 좋겠다 생각들어서 기대가 커서 그런지 몰라도 그냥 그런 호스텔이던데

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 led 2017
10.0

Excellent place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
8.9

Good comfortable stay at the hostel. Great location if you want to move about and explore the city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • JojoWhitworth
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
9.7

This is the best hostel ever. The whole place is clean, tidy, and well-organized with tons of helpful signage everywhere, and a great breakfast, and very neat rooms. The bathrooms are clean and the sheets and towels felt really clean which is always so comforting when you're staying in a crowded place with lots of people. The staff were also super friendly and I appreciated all of their helpful advice. I think they have an incredible program going here and highly recommend staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 led 2017
10.0

We stayed in a private room with ensuite, it was clean and well appointed with modern décore and comfortable bed. Location is convenient to most things you'd want to do. Breakfast bagels are a nice touch too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
9.7

Maravilhoso!!!!! I loved it!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 led 2017
6.0

Please provide more variety in your breakfast

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 led 2017
9.4

Pasamos una hermosa estadia en el hostel, la atmosfera es excelente y su ubicación también. El desayuno es muy rico y abundante. Las habitaciones muy lindas y amplias. Lo recomendamos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 led 2017
9.7

Best hostel I have ever stayed in. Loved my time there. Would go back again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.