Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 3,155 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 3,155 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
HI San Francisco - Downtown Located at 312 Mason Street, , San Francisco.
HI San Francisco - Downtown
USA
San Francisco CA CA, 94102 312 Mason Street
91% 3155
37.7865212 -122.4096465
HI San Francisco - Downtown
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
23 srp 2016
7.4

Great hostel but as with everywhere in San Francisco hideously priced. I struggle to believe this place is non profit.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 srp 2016
9.7

Great hostel, very modern, would recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 srp 2016
8.6

Would highly recommend if staying downtown San Francisco. Great location, price awesome and friendly staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
6.9

Overall my stay was pretty good. I felt safe because the front doors locked at night and the location was great. Powell Street is nearby and is the closest Bart/Muni stop. It made getting around San Francisco really easy. The room itself was okay. There were some weird stains in the floor near the window. Also the room would get uncomfortably warm so we had to keep all the windows open at night. I feel that the price of the room was too high. $30-45 a night would have been more reasonable.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
6.6

Was alright I guess, location was a bit sketchy but other than that it was fine.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 srp 2016
9.1

Do the Chinatown walking tour :D helpful staff too!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 srp 2016
9.4

We enjoyed our stay at HI San Francisco very much so, we had a very clean private room and the staff were very helpful and friendly. However, we only stayed one night as we had to fly back home to Australia the following day. I. Hindsight I wish we had have stayed there the whole time we were in San Francisco.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 srp 2016
7.1

Nice staff and a central downtown location. Bathrooms were scarce though (only 2 per floor). Nice kitchen area, but breakfast could be better.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 srp 2016
10.0

One of best hostels I've ever been. TNX

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Awesome! Thank you for the recommendation! - Mike Foyder, GM

  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 srp 2016
10.0

This place was wonderful, it was stylish and had class about it. If you like a more up class place, stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Oooh Thanks! (blushing), -Mike Foyder, GM

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.