Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Francisco - Downtown

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 3664 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 3664 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 bře 2017
9.1

The stay was great, the facilities were clean and well kept. The single bathrooms were large and had tons of hooks, shelves and places to put things which I found useful that not all hostels have. Unfortunately the elevator was broken so we had to lug our heavy bags up and down six flights of stairs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 bře 2017
9.7

Very clean rooms, comfortable beds, a shower more per floor would be practical. Very satisfied in general!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 bře 2017
10.0

Excelente ubicación y hermoso hostel! Lo volvería a elegir

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2017
10.0

Loved this hostel! The breakfast was great, people were friendly and had lots of suggestions for places to eat and see. This was my first time staying in a hostel so thank you HI San Francisco Downtown for making it great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2017
10.0

great hostel in a really convenient location! It's clean and absolutely convenient.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
12 bře 2017
8.9

The only problem was noise on the street during the night, but I guess that is normal for the area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
11 bře 2017
8.9

Everything OK

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 bře 2017
10.0

住过的最好的青旅,把我分到和三个韩国女生一间,应该是特意按国籍分的,住的天数也完全相同,很舒服。床的设计很有私人空间,色调也很好看,窗外直接就是dt,车水马龙,而里面非常安静,感觉很棒。很干净,氛围很好,交通极其方便,去哪都不远。希望下次来SF还能住在这里。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 bře 2017
9.1

This was the first time staying at a hostel and was skeptical but The staff were all helpful and knowledgeable of the city. They were eager to get residents involved in excursions and hostel outings. The rooms were clean and organized. I felt safe leaving my belongings there for the day. The other residents were all willing to mingle and create new friendships. I would highly suggest this hostel and location to anyone going through SF.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 bře 2017
10.0

No doubts: The best hostel I have been!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.