Hostelworld.com

HI San Diego - Point Loma

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 617 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 617 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.3
HI San Diego - Point Loma Located at 3790 Udall St, , San Diego.
HI San Diego - Point Loma
USA
San Diego CA CA 92017 3790 Udall St
88% 617
32.7402880 -117.2305583
HI San Diego - Point Loma
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2016
6.0

Estuvo bien. Pero no hay mucha onda en la recepcion. Ni adentro. Todos estan en la suya. Nadie habla con nadie. No se puede beber alcohol. A las 11 no se puede hacer mas ruido.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 kvě 2016
8.0

The hostel itself was excellent. Having a lot of older people drifting in and out was strange and the staff were a little awkward. It was not as friendly and community-oriented as other hostels that I have stayed in.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 kvě 2016
8.6

It was my second time there and because it is really acessible for wheelchair I would recomend it, also the crew is very nice!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 dub 2016
9.1

Tolles Hostel! Definitiv empfehlenswert! Kostenloses Pancake Frühstück ist jeden Tag möglich und auch Tee und Kaffee kann jederzeit getrunken werden. Super nettes Personal, sehr saubere Zimmer und Waschräume. Absolut das beste Hostel in dem ich je war!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 dub 2016
7.4

I stayed in a private room with my friend. The bed was comfy, staffs were nice, but the walls between rooms were so thin, I could here someone snoring from different rooms. Also people around my room kept slamming doors, I couldn't really sleep well. Plus I grade the security bad even though the hostel was located in a nice area because some strangers kept opening our room. I don't know how they were available to open the door. I really doubt about the security.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 dub 2016
10.0

Really nice Hostel, I am glad to stayed there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sabrinaligad
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
7.7

Me and my friends enjoyed staying at this hostel because it was clean and easy to get to. If you bring a car parking is difficult but you will eventually find one. Overall, great experience with this hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 bře 2016
9.7

Very nice hostel. Everything you need you have it here. Staff is very nice and helpful, with tips and help for whatever you need. The location is good, with a big supermarket nearby. Bedrooms cozy and enough for two days we stayed, and the bathrooms are great, modern and very clean. I would definitely repeat if I go back to San Diego. Highly recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 bře 2016
10.0

Nice location and very nice staff. I will return.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 úno 2016
10.0

One of the cleanest hostels I have ever stayed in, both US and abroad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.