Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

HI San Diego - Downtown

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 842 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 842 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
HI San Diego - Downtown Located at 521 Market St, CA 92101, San Diego.
HI San Diego - Downtown
USA
San Diego CA CA 92101 521 Market St, CA 92101
92% 842
32.7113775 -117.1596728
HI San Diego - Downtown
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
8.9

i like it. Its clean. And the staff were very helpful and nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your awesome review! Come back anytime (: Safe travels, HI-Downtown San Diego

  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2016
9.4

Wonderful friendly staff. Some of the facilities were a bit dated but overall clean. The breakfast was quick but filling, especially awesome it's included. The rooms were air conditioned and quite spacious. Would def stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 čvc 2016
8.9

Es un buen hostal, con muy buena ubicación.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gracias (: -HI-Downtown San Diego

  • Anonymní
  • Indie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 čer 2016
10.0

Beautiful hostel in the heart of downtown! Well connected to everything and the hostel offers lots of walking tours!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • LufiSiqueira
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
19 čer 2016
10.0

Great Hostel! Great location! So comfy and huge!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2016
10.0

Loved it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 čer 2016
9.4

Need to allow alcohol! Otherwise it was good. Great location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2016
9.4

This was my first Hostel that iv ever stayed in and it was such a great experience!! Great location, Everything was clean, the staff were amazing and the free dinner we got sometimes was great!!! I would totally recommend this Hostel!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
9 čer 2016
8.3

Lovely hostel, the only drawback is the power outlets but other than that it was a very nice experience.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2016
9.4

enjoyed our stay - traveling the year with my 23 yr old daughter and we managed to get a 4 bedroom dorm to ourselves, unexpected but grateful we were able to have it so.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.