Hostelworld.com

HI San Diego - Downtown

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 962 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 962 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 úno 2017
10.0

Realment excel.lent en tot.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you!!

  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 led 2017
8.3

The staff really made the stay. I wasn't particularly impressed by the physical building but the beds were clean and comfy and the staff was great! When all is said and done, isn't that what Hosteling is all about?

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for the review!

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 led 2017
9.4

Best Hostel I've been so far. Anytime again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you!!! :-)

  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 35 Recenze
25 led 2017
9.4

Clean, centrally located, easy-going

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you!

17 led 2017
10.0

A lovely hostel smack dab in the middle of downtown SD. The staff was courteous, the beds are very comfortable for a dorm room, the lockers are HUGE, and there are both ensuite bathrooms, and common bathrooms. I recommend showering in the common area toilets--they're much more spacious and well ventilated. The dorm rooms do suffer from a dearth of power outlets, due to the older, masonary construction. You'll adapt, though. It's a quality location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for the review! We are really glad you enjoyed your stay and we look forward to seeing you again in the future!

  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 led 2017
8.9

Great location. Really Nice place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for the review!

  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 led 2017
10.0

The best hostel I have stayed in! Location could not be better! Also the breakfast was great and unlimited coffee and so many facilitie!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for the review! We are really glad you enjoyed your stay! :-)

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
9.7

Lovely people and great location. Would come here again for sure. Ps cleaning staff are friendly also and everyone is polite.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much for your awesome review! Please come back and see us anytime! Safe travels and happy adventures where ever you may go next (: Best, HI-San Diego Downtown

  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
9.7

This was a veey nice hostel. Very clean and staff was friendly. The only complaint was that I could hear all the people at the bar but it was okay since the location was perfect to transportation and sightseeing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for the review! We are glad that you enjoyed your stay despite the liveliness of the neighborhood. We hope to see you again in the future!

  • DemiRae
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
8.6

The staff wasn't the friendliness. But everything else was great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for the feedback, I'm sorry you felt our staff wasn't up to our standards. We'll be looking into this matter.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.