Hostelworld.com

HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1,623 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1,623 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec Located at 19, Rue Ste-Ursule, , Quebec.
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
Canada
Quebec QC G1R 4E1 19, Rue Ste-Ursule
87% 1623
46.8122950 -71.2114100
HI-Quebec- Auberge Internationale de Québec
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • thegugli9812
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
9.4

Muito bom o Hostel! Recomendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 dub 2016
9.7

The location is really good, a very good experience in the hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
9.7

For a hostel I thought the place was lovely! Bathrooms were very clean and not busy. Extra sheets and blankets were given for the bed. Breakfast was great. Helpful with restaurant ideas. Couldn't have asked for a better stay :) thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
19 dub 2016
8.9

Pretty good hostel. Nothing very special. However, they do offer day trips which are very nice. Unfortunately, I went in low season so there were not many people which kinda killed the atmosphere. But in high season I bet this place would be great. Great wifi, and great kitchen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • sarabeth
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
19 dub 2016
9.4

The HI Quebec Hostel is a great choice for a stay in Quebec City. It is in a wonderful location that is walkable to lots of the main sights of the city. The wifi works well and it was impeccably clean. Each bed has a light and shelf above it, which is very helpful. The staff were very helpful and recommended an itinerary for our short stay. I would absolutely stay at this hostel again next time I am in the city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 dub 2016
7.7

The internet dropped out frequently and was unreliable. There weren't many people there at all but it is loud inside with the doors slamming hard behind you. The staff weren't particularly helpful except for the man who checked me in - he was great. There was no hot water in the showers the first day I stayed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 dub 2016
7.4

Although the staff really friendly and the activities offered e.g. free guided tours were great, for the price I would have hoped that breakfast would be included. Due to the bar only being open part of the week there wasn't much of an atmosphere. However this was to be expected at the time of my visit.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
11 dub 2016
8.9

L'hostel était assez vide car en Avril. Mais globalement sympa, très propre même si les chambres font un peu hopital. Espaces communs sympas. Personnel agréable. Sécurisé avec cartes magnétiques a l'entrée et pour les chambres. Et surtout très bien situé dans le vieux-québec, entre le chateau frontenac et l'assemblée nationale.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 dub 2016
7.4

Hostel war gut. Aber für Quebec reichen 2-3 Tage, dann hat man alles gesehen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 dub 2016
9.4

Fantastic location in the Old Town. Staff were very accommodating. Dorm and bathrooms were always clean. No issues whatsoever.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.