Hostelworld.com

HI Phoenix - The Metcalf House

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 219 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 219 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2017
7.4

Pros: Staff was really nice, a decent breakfast was offered of eggs, oatmeal and pancakes, with some bomb fresh grapefruits, was actually pretty nice. They also had nice options for a community meal for 5 dollars on Sundays Cons: Our room was dusty- namely because we moved the bed in the double room to function as 1 bed rather than two. They vacuumed, when we asked them to since the bed had not been moved in some time.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
9.7

Wonderful place, and wonderful atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
19 led 2017
9.1

Had a great stay at HI Phoenix! Location was great, just 20 minute walk from downtown. The staff was super friendly and helpful. Stayed in a mixed dorm and the showers in the ensuite bathroom only had curtains but there was a private bathroom by the kitchen if you wanted more privacy. The free breakfast was amazing, one of the best ones I've had staying in a hostel. One night, there was a BBQ which felt like a big family dinner! Generally great atmosphere, can't wait to go back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
10.0

Great hostel. Super friendly staff, walking distance to downtown, very clean. Met a bunch of awesome people here. I'd definitely recommend this place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2017
10.0

What a beautiful place to stay. The front courtyard was a beautiful place to sit. I'll definitely be going back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 pro 2016
9.1

I was booked but ended up staying with friends I looked very cute and eclectic. I'll stay there some time in the future. Louise Houghton

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 pro 2016
9.1

Vine en temporada de invierno (poca gente) y use el dormitorio de chicas. Me senti muy a gusto, la gente amabilisima. Lo recomiendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
25 lis 2016
9.4

Great staff. Openly offered adventure ideal, path, even down to weather / altitude difference. Thanks. Put the plus in my trip.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 lis 2016
9.7

Das Hostel ist sehr empfehlenswert! Ein kleines gut gepflegtes Haus mit einer super Atmosphäre und super freundlichen Mitarbeitern. Auf jeden Fall mein Hostel für die nächsten Phoenix Besuche.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • d4r7hur5508
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
9 lis 2016
9.4

Everyone made me feel very welcome. I had a great time! Hope to stay there again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.