Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Ottawa Jail Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1802 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1802 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
21 bře 2017
8.9

The location of the Hostel is excellent, close to everything. The hostel was very cool, plenty of space and the tour of the jail was really cool. The breakfast was great including fantastic bagels. The dorm was nice and clean, a little weird layout but worked out fine. My only wish is that the bathroom on our floor had more than one toilet and one shower. Overall great place to stay in Ottawa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • alexrobinson
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
17 bře 2017
9.1

Staff were friendly and helpful. It was a bit hard to sleep because you can hear everyone else in the whole hallway as well as very noisy pipes. The free breakfast was amazing! Homemade fresh bagels! Location is insanely convenient, right outside the entrance to the Rideau Centre. Also highly recommend the tour!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 bře 2017
9.4

Isolation cell is perfect for the introvert

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 bře 2017
8.9

Super cadre, très bien situé, lit très confortable mais problème de lumière du couloir qui perturbe le sommeil.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Tinababy1230
  • Čína, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 68 Recenze
8 bře 2017
9.7

Interesting experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tonio514
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 bře 2017
10.0

Of my own fault I lost my wallet and money and they safely kept it for me

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
2 bře 2017
8.3

Very good central location within Ottawa. Unique atmosphere to stay in an old prison.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 bře 2017
7.7

Super sécuritaire. Personnel moyen. Propreté assez ordinaire. Chambre ordinaire. Lit très inconfortable. Très cher.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 úno 2017
10.0

I loved my stay in the little cell. Great space to be in - no need for car to get to anywhere. Staff were wonderful and the other hostellers great fun. What a marvellous building too! Thanks for keeping the history and telling the story so well, Ottawa Hostels! I'll be back - and this time I'll take the Jail tour! Keira McArthur

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 úno 2017
9.4

A little noisy but, overall I enjoyed my stay! Great location!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.