Hostelworld.com

HI-Ottawa Jail Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1,472 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1,472 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.0
HI-Ottawa Jail Hostel Located at 75 Nicholas Street, Ontario, Ottawa.
HI-Ottawa Jail Hostel
Canada
Ottawa ON K1N 7B9 75 Nicholas Street, Ontario
85% 1472
45.4249164 -75.6885480
HI-Ottawa Jail Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Norsko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
25 dub 2016
8.3

The lack of usable WiFi made me feel like I was in prison. No social atmosphere. Kitchen and showers are nice though. Staff is friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 dub 2016
9.4

Great hostel, with plenty of history and a convenient location. The only bad thing I could say about this hostel is the wifi is terrible, it constantly drops out even in the common areas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • contactblair6374
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
22 dub 2016
9.4

The jail cell room is great and exactly as described on the website: a room with a bed and a small space to stand near the door. Great price for your own space, but without a fan it may get hot in the summer. Totally loved my experience at this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 dub 2016
9.7

毎日11時にホステル内の無料ツアーあり、朝ごはんも沢山あってよかったです!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 dub 2016
10.0

This was a really cool experience... it was walking distance to parliament ..the market... the mall ..the breakfast was GREAT! ...I took uber to the lawndownes area and walked around .. enjoyed my stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2016
8.6

Un hostel ultra bien placé, facile d'accès et un personnel très sympa. Je recommande pour y passer quelques jours (la cuisine est top). Petit point négatif sur l'Internet et sur les positions des salles de bains (surtout au dernier etage)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • lamartimmins
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 48 Recenze
15 dub 2016
8.3

I have stayed here many times. The main reason is the free breakfast. They actually have healthy choices like real fruits, eggs, toast and coffee. I also appreciate that they compost.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 dub 2016
9.4

The cells get really hot at night and can get a lot of noise from the hall. Yes, they are also extremely small but that's expected. Everything else is fantastic, had a great stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 dub 2016
6.9

It's a special location and it's nice for one or two nights. But I must say, I was disappointed by the atmosphere. No activities (just the jail tour, but it's every day) and the bar was closed. Hopefully I met some other guys from my trip.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 dub 2016
8.0

1인실 썼는데 정말 감옥같아요! 근데 문이 위 아래가 뚫려있어서 소음은 좀 있어요.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.