Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Ottawa Jail Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1859 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1859 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 kvě 2017
9.4

Bon séjour, tres impressionne de vivre une nuit en prison. personnel tres courtoie et symphatique. expérience a vivre de nouveau. merci

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 kvě 2017
8.9

Great experience! Bike rental is possible. Good wifi. No closed doors/ prison doors means you can hear everything on the floor. We slept we earplugs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 kvě 2017
5.7

위치나 조식은 아주 훌륭했지만 전체적인 청소는 잘 되지 않는 것 같습니다. 전기 콘센트 위에 먼지가 가득해서 놀랐고 조식먹을때 커피잔에 립스틱이 많이 묻어있었습니다. 샤워실도 문이 아닌 커텐으로 되어 있어 불편합니다.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 kvě 2017
9.1

Obviously it's a secure place. It's a prison. It's a very interesting place to be, well located, and a good place to meet people and figure out what to do in Ottawa. The staff are super friendly/useful. The tour of the property is definitely worthwhile. The place could do with a little TLC, particularly the shower on the top floor. It's a creepy place (because of the building's history). I would be interested to go back and stay there again. The breakfast is great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
21 kvě 2017
8.6

grâce à un bogue dans notre réservation, nous avons dormi dans les cellules du 8e. Nous avons accepté puisque nous nous sommes fait assurer que l'étage était tranquille, personne n'y étant logé en même temps que nous. À plusieurs reprises durant la nuit (11 h à 3 h am), des gens sont venus voir les cellules, parlant très fort et en ouvrant les lumières. Il serait pertinent d'avertir les autres résidents lorsque des gens essaient de dormir au 8e. Notre nuit à été courte, mais l'hostel était bien

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
5.7

Totally unacceptable conditions to be there with kids. More expensive than a regular hotel.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 kvě 2017
8.9

Ter que subir 3 andares com malas foi terrível. Cama do quarto privativo muito péssima, deu dor nas costas. Banheiro individual foi compartilhado com outros 5 quartos além do meu. Sendo que alguns desses coletivos, portanto faltou banheiro para o andar em que estava. Localização perfeita, a melhor. Café da manhã razoável, poderia ter mais frutas, so tinha melão meio verde e laranja azeda. Achei a cozinha meio suja, poderia ter melhor limpeza.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 kvě 2017
7.7

great location. good for one-day-stay, but not longer. after all, it was a prison.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2017
9.1

Very cool, very unique hostel! I wanted to stay here because I figured it would be a cool story to tell at home, and I was right! I highly recommend taking the tour of the jail, I learned a ton about the building and its history (but maybe take the tour after your last night- it creeped me out!) Staff was helpful, and everything was pretty clean. I loved having breakfast included, and the lockers in the rooms were nice as well. Great location- it was easy to walk everywhere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 kvě 2017
6.0

Sorry - es war weder cool noch eine Erfahrung wert. Für meinen Geschmack sollte man einen großen Bogen um das HI Jail machen. Es war ziemlich teuer verglichen zu gemütlicheren Hostels, es erwartet einen dort ein geräuschvoller Aufenthalt dort. Das Frühstück war ziemlich reichhaltig! Und die Tour durchs Gefängnis war sehr interessant!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.