Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI NYC Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 5,161 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 5,161 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
HI NYC Hostel Located at 891 Amsterdam Avenue, NY 10025-4403, New York.
HI NYC Hostel
USA
New York NY 10025 891 Amsterdam Avenue, NY 10025-4403
88% 5161
40.7984931 -73.9671277
HI NYC Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 zář 2016
2.0

Booked three beds for one night and two for another. When I called to check my booking on the way to the hostel, they said they had no beds left. Hence my scathing review.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 zář 2016
6.3

Bad reception staff

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 zář 2016
8.0

war top hab nix auszusetzen

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 zář 2016
6.6

Really bad smell in the room. Like crazy bad, stayed one night and no way we could've stayed more. Bathroom was great. AIr conditioner didnt work and we said at the reception, got fixed in the morning (but at night was terrible) Pretty expensive and the rooms are really small. Not to bad bad defenetly not the best hostel..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 zář 2016
9.4

Probably the best hostels in the USA. The only thing it's the first time I needed to pay for locker In order to instore my stuf after check out.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Shakyjake1989
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
17 zář 2016
9.4

Amazing experience! Totally recommend! And you also get a free breakfast!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 zář 2016
8.0

bonjour oui je reviend de votre auberge je tiend a dire que ça fait trois fois que je viend j ai vue que ça a été renover part contre quand je suis arrivee j ai trouver le personnel de l aceuil moin aceuillant avant et sur ma note avoir a payer 3usd part nuit alors que c était marquer nuls part au part avant meme sur brookin qu il falait avoir une carte de menbre pour ne pa payer ça revenai au meme part contre je tiend a mettre a l honneur le personnels de la restaurations qui ont été super

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2016
9.7

Super auberge de jeunesse propre personnel sympas restauration sir place prix abordable pour new York .pour moi qui parle pratiquement pas l anglais je n ai eu aucun problème .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
6.0

朝食無料で出さないのは、本当に無い。 それであの値段は無い。

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Egypt, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 zář 2016
8.3

Its first time to me to book in hostel it was nice and I will come again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.