Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Munich-City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.1
Velmi dobré 356 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.2
ZAREZERVOVAT
7.1
Velmi dobré 356 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Peru, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 srp 2017
7.7

Las camas muy pequeñas

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2017
4.3

Hemos estado cuatro chicos hospedados allí y me han comido las chinches, tengo el cuerpo lleno de picaduras. En una habitación para 32 personas dos alargadores de 3 tomas y una ocupada por el siguiente alargador. Las duchas llenas de cal y los platos de ducha llena de pelos Sinceramente jamás repetiré un sitio como este. No lo recomiendo en absoluto.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2017
6.6

No me gustó para nada el lugar. Alejado de todo, a las 22 hs todos duermen y no hay nada cerca para hacer. Te cobran dos impuestos extra que encarecen mucho el valor de la habitación

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • laki837977
  • Švýcarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2017
6.6

Der Aufenthaltsraum könnte besser sein. Nur Bänke und Stühle

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2017
10.0

excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
5 srp 2017
7.1

Good breakfast, Ok location (if you use the public transit). Staff appropriately helpful. Showers are unavailable between 10pm and 6am, which is frustrating if you want to cool off and clean up before bed after a long day in the recently hot temperatures.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • nicorojasc80
  • Chile, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 srp 2017
8.6

Buena, solo que en la habitación de 30 camas estaba en el techo y no se podía dormir bien del calor, pero en general muy bueno !!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • riadmohammed349637
  • Irák, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 srp 2017
7.4

The staff was great and always welcoming. Very nice and collective breakfast. However, the room I was in was noisy, and they will charge you some 3 euros extra per night for some kind of membership!!! So I had to pay 6 euros extra for the two nights.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2017
9.7

Das beste Hostel, in dem ich jemals war! Gutes schnelles Internet, zwar nur im Erdgeschoss, aber man muss ja auch ncih immer online sein. Frühstück ist mit drin, super PReis! Ich kann nur alles hierran in den Himmel loben!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čvc 2017
8.3

Slept in the 32 people room and really expected it to be way worse, but the beds were quite comfortable (a little small for tall people if you are in the bunkbed, but not impossible to sleep in), each person got a locker with a lock to put all their stuff, people were quiet throughout the night, so overall, pretty good. Also, the free breakfast was really lovely since it really filled me for the day and the food served was really delicious!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.