Hostelworld.com

HI-Montreal

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1,515 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1,515 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.6
HI-Montreal Located at 1030 Mackay Street, , Montreal.
HI-Montreal
Canada
Montreal QC 1030 Mackay Street
89% 1515
45.4940650 -73.5732450
HI-Montreal
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
8.9

Good hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 kvě 2016
8.6

Really good vibe. The staff is doing his best to make nice activities. Nice bar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 kvě 2016
9.1

I enjoyed my time here! Porbably some of the best staff that I've ever encountered, and I've stayed in 25+ hostels in Europe & North America

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2016
10.0

I had a great stay at HI-Montreal, the enviroment are really nice, the staff amazing and friendly, Close to downtown by walk, bike or subway. Make friends for othre countries . I really enjoy my stay at Montreal in this hostel, I recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2016
8.3

Good place, nothing over the top, but you get a safe clean place to sleep. My recommendation is to sell earplugs. You can't control the guests snoring, but you can make a few extra bucks!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • ratd173903
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 kvě 2016
8.0

Bathroom was a little messy, old facilities in there and could have used more of them. Lockers are tiny so you can't really fit your backpacks in them but they have enough room to hold all your valuables! Staff seemed a little indifferent at times. Don't be afraid of the construction all on the street, it's very safe! Super close to the metro, great location. Breakfast was standard and a bit boring but what else would one expect?

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • thejohnmango
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 kvě 2016
8.9

Sehr lässiger Aufenthalt! Nette Leute, feines Essen, gemütliche Atmosphäre, super zentral Montreal Downtown!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
8.9

Pour avoir voyagé dans de nombreuses auberges, HI-Montréal est une des meilleures pour deux raisons. 1) le personnel d'accueil est sympathique sans être obligé de l'être à ce point (à de rares exceptions près). La question est: « Est-ce que le directeur est capable d'identifier ces salariés qui font l'âme de cet établissement ?». 2) Cette structure associative a réinvesti pour le confort des clients (lits avec matelas dignes de ce nom, et surtout un véritable système d'aération dans les

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Bonjour et merci pour ces bons mots... Pas certain de comprendre l'allusion au fait de connaitre tous les gens qui travaillent avec nous, mais comme on est une toute petit équipe, on est tous tissés bien serrés! :) Bonne continuation, Nicolas, directeur

  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 dub 2016
10.0

Everything was very good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sarabeth
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
20 dub 2016
9.1

A great place to stay in Montreal. Very close to a subway station that can take you anywhere in the city. Nice clean rooms with lockers available. The wifi worked well and the free breakfast was a bonus. The bar downstairs is very chill and a great place to hang out.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Awsome! That is precisely the description of the hostel that we hope to offer to all our guests! Safe Travels, Nic, hostel manager

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.