Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Montreal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1,596 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1,596 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.4
HI-Montreal Located at 1030 Mackay Street, , Montreal.
HI-Montreal
Canada
Montreal QC 1030 Mackay Street
88% 1596
45.4940650 -73.5732450
HI-Montreal
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
9.1

Super clean space within walking distance of everything you'd need. Very helpful staff and a great downstairs bar/lounge. Vibes for days and definitely a great way to place to call home base in Montreal! Will be back again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
8.9

Good hostel with plenty of information on the local area and comfortable and safe dorm rooms

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 srp 2016
8.6

Shower tap should be changed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hello and thanks for the feedback. We will go and check the shower head today and fix it! Cheers! Nic, Manager

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 srp 2016
10.0

Awesome hostel with awesome staff!! :) Would stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Good to hear! See you later then! :) Nic, hostel manager

  • Anonymní
  • Austria, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 srp 2016
9.4

gerne wieder, super nette Mitarbeiter und tolle Atmosphäre

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 srp 2016
8.3

Das Hostel liegt im Downtown Bereich - leider im Moment eine riesige Baustelle vor der Tür. Metro Station sehr nah aber wer lieber zu Fuß geht braucht zu allen Highlights der Stadt meist über 20 min. Schlafräume sind Recht klein haben aber ein eigenes mehr oder weniger sauberes Bad - kommt auf die Mitbewohner an :) Küche ist annehmbar und es gibt eine Bar, so wie sehr freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
8.3

The staff, locations, and hostel activities were great!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
7.4

Points négatifs : pas d'eau chaude dans la douche / un seul WC pour 10 / une chambre trop froide à cause de la climatisation / le prix affiché dans la réservation différent de celui payé le jour de la remise des clés.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Pour l’eau chaude, il devrait naturellement y en avoir en tout temps et nous vérifierons ce qui a pu se passer. Pour le prix, nous honorons rigoureusement le tarif de réservation, mais les taxes (15%) qui ne sont pas incluses au Canada, même si indiquée sur le site, peuvent surprendre certains voyageurs à l’arrivée. J’espère que vous avez aimé votre expérience à Montréal. Au Revoir, Nic, directeur

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 srp 2016
8.0

Staff very helpful especially sorting out phones, bank etc. There's a bat so not too hard to meet people and plenty of activities during the days. Kitchen could get cramped and a varied range of ages and people so not your typical hostel crowd, but overall would come back.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • miche1844203
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 čvc 2016
7.1

Everything was fine, however, I didn't appreciate the fact that we booked a female dorm and when we arrived they forced us to be in a mix dorm because they were full. I found that was disrespectful since they never apologised nor gave us another option.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Bonjour and thanks for the reviews. My apologies for the room type confusion. This should clearly not happen and this is certainly not up to our quality promise. Hoping that you still had a good time in our beloved city of Montréal. Au Revoir, Nic, Hostel manager

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.