Hostelworld.com

HI Los Angeles - South Bay

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 53 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 6.3
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 53 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 6.3
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 7.7
HI Los Angeles - South Bay Located at 3601S. Gaffey Street, San Pedro, Los Angeles.
HI Los Angeles - South Bay
USA
Los Angeles CA 90731 3601S. Gaffey Street, San Pedro
80% 53
33.7110428 -118.2936358
HI Los Angeles - South Bay
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Panama, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 zář 2015
6.3

My pro's: friendly, upbeat, welcoming front desk staff My con's: Location very from Los Angeles on the metro and difficult too arrive too by metro. Very dark and inadequately lighted area after sunset. Thieves, thieves ate my food the night before departing and the person had no consideration to open my package food and leave it in the cabinet with there nasty fingers on it. Upon my 2 night my bed was occupied had to sleep in the library

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • d4wnsmit8818
  • Zimbabwe, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 srp 2015
8.6

Great hostel, the staff were really friendly and helpful. Only thing is it was far away from downtown LA. The bus to the hostel runs infrequently. Everything else was great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
26 srp 2015
7.7

Staff upon check in made me feel like I had significantly inconvenienced her and interrupted her day. Location is quite remote but once you arrive there is a beach and a grossery store withing walking distance. On the whole, a nice stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 srp 2015
8.3

This hostel is really lovely, it's just extremely far from central LA. Staff were great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2015
7.1

Achei baixo a interação com as pessoas, o hostil não motiva este tipo de atividade, talvez pelo tamanho

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 srp 2015
8.0

Vraiment bel endroit très propre. Un peu loin de la "vie", mais endroit très bien pour rencontrer des gens très sympathiques et relaxer. Wifi très mauvais, mais un grand choix de livre pur passer le temps.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
16 srp 2015
7.7

Nice place stay a from chaos of LA

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 srp 2015
5.7

Perhaps it's because the US isn't geared towards backpacking, but it found it dreary and old, averagely maintained, and way out in the 'burbs away from any form of shops, including decent supermakets, restaurants, etc. Probably wouldn't stay here again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2015
8.0

Pris värt och nära Lax

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
4 čvc 2015
10.0

Very friendly staff....amazing location overseeing the ocean. The food was great due to the holiday - breakfast options are good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We appreciate your positive review. We hope you visit us again!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.