Hostelworld.com

HI Los Angeles - Santa Monica

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 2,683 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 2,683 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.0
HI Los Angeles - Santa Monica Located at 1436 2nd Street, CA 90401, Los Angeles.
HI Los Angeles - Santa Monica
USA
Los Angeles CA 90401 1436 2nd Street, CA 90401
86% 2683
34.0140008 -118.4962821
HI Los Angeles - Santa Monica
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 kvě 2016
10.0

Staff were helpful. In a prime location. Good if you want a quiet break

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
9.4

They gave me an early check-in, which was a god send after flying from Australia! Super chilled atmosphere and unbeatable location!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
9.7

La verdad es que me encanto el ambiente de este lugar, el personal me atendió muy bien son muy amables y colaboradores, el hostal es limpio y el desayuno es muy completo. Las habitaciones son pequeñas pero son seguras y tranquilas. Si vuelvo a los Ángeles me quedaría allí nuevamente así pudiese pagar un hotel pues puedes darte la oportunidad y conocer gente de muchas partes del mundo. Saludos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
26 dub 2016
10.0

I cannot think of anything bad about this place. Maybe the rooms are a bit too large? Maybe the kitchen a bit too nice? The only real downside was its distance from the closest supermarket so you're kind of forced to go all in or not at all.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
26 dub 2016
9.4

Loved my stay here. Rooms were spacious and I love that every bunk has a personal lamp and outlet. Lockers are big. Breakfast is continental but generous. The hostel is always organising tours/outings too which is great to meet the other travellers

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2016
10.0

Really nice place, well located right next to the beach. Good facilities.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2016
5.7

Pas cher et bien situé mais les dortoirs sont petits et on y dort mal Beaucoup de soirées et des gens saouls à tout heure de la nuit

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • davidnewcomb
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 dub 2016
9.4

Really friendly staff. Free breakfast of cornflakes, coffee, bread/toast with butter/jam, apple and an unopened bottle of orange juice. I'd take my OJ away and drink it later continuously topping it up from the water fountains all other the place. Free orange juice all day, admittedly getting weaker! Marked down for: Facilities - iron but no ironing board! Security - homeless people would come into lobby & outside areas and try to mix with guests, however security cameras are everywhere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Americká Samoa, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
8.9

It was really worth the cost, the only thing that was annoying was the construction noise, but it was very min.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
8.0

Great location. Right near places to shop and very close to the pier. Easy to find from LAX. Would stay again if I were to return to Santa Monica.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.