Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Hostel Chapada - Lencois

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 221 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 221 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 bře 2017
10.0

Great place! Beautiful backyard area with a courtyard, delicious breakfast, comfortable rooms and friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • carvalho_karina2807
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2017
10.0

Ótimo atendimento. Café da manhã muito bom. Muito limpo todos lugares do hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
28 led 2017
7.7

Big hostel was quite empty , kitchen for guests doesn't have any cutlery and there's no airconditioning in the rooms. Very little atmosphere but the staff are nice and helpful.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
26 led 2017
8.0

A bit expensive and the wifi is spotty, but the breakfast was great and the dorms very cozy. It's not a super social hostel but they offer nice tours. The kitchen could use some more utensils. Most of the staff doesn't really speak English, which is not always a problem, but I don't like the fact that they gave me false information and told me I couldn't do one of the independent hikes although I found out later I could have.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tyfanijusto7137
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
16 led 2017
10.0

I loved my stay at this hostel, the only thing I would say though is that if you have checked out but come back to get your things and want to take a shower they offer you this possibility if you pay 15 reais for it. Most hostels offer this for free as a nice thing to do for the fellow traveller... I'm not saying don't charge for it, but I just think 15 reais is a bit mean and not such a nice way to make a profit...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
12 led 2017
10.0

Un lugar acogedor, çimpio y con buenisima ubicación. Todo el personal y sobre todo la gente de recepción son muy serviciales y amables; siempre dispuestos a ayudar. Muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 led 2017
9.7

Soy de Uruguay y me hospede entre el 5/1 y 7/1/17

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.