Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Hostel Chapada - Lencois

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 223 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 223 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2017
10.0

Excelente hostel!!Ótima localização, super limpinho e organizado, café da manhã gostoso e equipe super solícita e simpática!!Dentre os melhores que já fiquei!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2017
9.7

Recomendo. Agradável e amplo. Café da manhã delicioso.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 kvě 2017
7.4

The staff here are a bit weird and unfriendly, not very helpful. The hostel itself is really cute with hammocks and chairs and a garden, but there isn't much atmosphere, partly due to it being low season, but there is no music and the staff don't really make you want to hang out there. The tour guide operating from the hostel are great though!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 bře 2017
10.0

Great place! Beautiful backyard area with a courtyard, delicious breakfast, comfortable rooms and friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • carvalho_karina2807
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2017
10.0

Ótimo atendimento. Café da manhã muito bom. Muito limpo todos lugares do hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
28 led 2017
7.7

Big hostel was quite empty , kitchen for guests doesn't have any cutlery and there's no airconditioning in the rooms. Very little atmosphere but the staff are nice and helpful.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
26 led 2017
8.0

A bit expensive and the wifi is spotty, but the breakfast was great and the dorms very cozy. It's not a super social hostel but they offer nice tours. The kitchen could use some more utensils. Most of the staff doesn't really speak English, which is not always a problem, but I don't like the fact that they gave me false information and told me I couldn't do one of the independent hikes although I found out later I could have.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tyfanijusto7137
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
16 led 2017
10.0

I loved my stay at this hostel, the only thing I would say though is that if you have checked out but come back to get your things and want to take a shower they offer you this possibility if you pay 15 reais for it. Most hostels offer this for free as a nice thing to do for the fellow traveller... I'm not saying don't charge for it, but I just think 15 reais is a bit mean and not such a nice way to make a profit...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
12 led 2017
10.0

Un lugar acogedor, çimpio y con buenisima ubicación. Todo el personal y sobre todo la gente de recepción son muy serviciales y amables; siempre dispuestos a ayudar. Muy recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 led 2017
9.7

Soy de Uruguay y me hospede entre el 5/1 y 7/1/17

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.