Hostelworld.com

HI Floripa Hostel Barra da Lagoa

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 60 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 60 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.6
HI Floripa Hostel Barra da Lagoa Located at Rua Inelzir Bauer Bertoli, s/nº - Barra da Lagoa, , Florianopolis.
HI Floripa Hostel Barra da Lagoa
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88061-280 Rua Inelzir Bauer Bertoli, s/nº - Barra da Lagoa
92% 60
-27.5748433 -48.4280776
HI Floripa Hostel Barra da Lagoa
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • henryivey
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
16 dub 2016
6.3

Stayed for one night, before moving to search house hostel. No real common room besides the breakfast Area. Not a lot happening. Our group of male and female couldn't share a room, felt a bit like a school trip. Recommend search house just round the corner. Staff were helpful though.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 dub 2016
9.4

A localização é excelente. A poucos metros da praia, muito perto de marcados e das ruas principais da Barra da Lagoa. Os ônibus param sempre na frente ou na esquina do hostel. A equipe também foi toda muito simpática e prestativa com tudo que precisei. Recomendaria para amigos e me hospedaria lá outra vez. A única coisa que não gostei muito foi que no último dia da minha estadia me devolveram 5 reais dizendo que não haveria mais café da manhã pois não havia muitas pessoas hospedadas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
9.4

Staff really friendly and helpfull, close of the beach, clean .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovinsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 úno 2016
9.1

Nice hostel with great breakfast and friendly staff. The only downside is there is no AC.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 úno 2016
10.0

Perfeito, atendimento, ambiente, limpeza e o atendimento dos funcionários exemplar, muito amigáveis, sem dizer que é próximo a tudo, praias, restaurantes e transportes. Parabéns continuem assim!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Sejnee
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 úno 2016
9.1

This was one of the best hostels I stayed at! Rooms are clean and tidy, so are the bathrooms that are per 4 bed-room. The breakfast is the best I have had on the whole trip! Staff is very helpful and friendly. The hostel is 300 metres from the beach which is great if you wanna just relax :) It's a 20 minute bus ride to Lagoa which is also easy. I loved staying at HiHostel and would completely recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 úno 2016
10.0

Muy recomendable en todo aspecto... ubicación, instalaciones, personal...Construcción bastante nueva, habitaciones colectivas con sólo cuatro camas y baño para cada habitación. No es exactamente un "party hostel", muy tranquilo, lo que yo buscaba... A 350m de la playa y a media cuadra de la avenida principal de Barra da Lagoa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
21 led 2016
9.1

Great Floripa hostel! Staff couldn't be more helpful, great breakfast, rooms clean, spacious and en suite. Kitchen a bit on the small side but manageable. Only issue for me as a solo English speaking traveller was that it was hard to meet people.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 led 2016
8.9

Me gusto mucho el hostel, es muy limpio, sus instalaciones muy buenas me sentí muy cómodo realmente! Una critica que tengo para hacerle es que por momentos me parecía muy apagado el ambiente del lugar, le hace falta un poco de música y una televisión en el sector de desayuno, al igual que en el patio. A mi parecer en lugar de tener el pool y el mete-gol que están bastante pasados de moda, deberían tener mas mesas o sillones, puf, e incluso unas hamacas para dormir.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bsababa2
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 led 2016
10.0

Wow, wow and again wow. This hostel was simply amazing. From the cleanliness level to the spacious rooms, everything was simply perfect!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.