Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Edmonton

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 411 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 411 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
8.3

It was very clean. The lounge was very bright and spacious.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • janneeb1852
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2017
10.0

First time in a hostel. Awesome experience. To bad you don't have more location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 dub 2017
10.0

The staff was Amazing!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
20 dub 2017
6.6

Close to a couple of Bars on 82nd street (beercade highly recommended on thursday 2$ pints). far away from downtown. Breakfast is a real joke, just a cereal bar... Rooms are clean and good inclusive lockers

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your comments. I'm sorry we didn't meet your full expectations. We are located in Old Strathcona - the arts and entertainment district. Downtown is less than a 10 minute bus ride away. We don't offer a breakfast, but we do have free coffee and tea all day and cereal bars from 7am - 11am. Greg, Manager

  • Anonymní
  • Serbia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
8.6

The room is small but it's not much of a problem. The hostel may not seem bright but it's very clean. The room, toilet and showers were clean and ok. There were some renovations so the room lacked certain things (desk, safe, closet) but they offered 10% discount. Staff was friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • davidgreekas9275
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 úno 2017
8.6

So far the best Hostel I"ve stayed at. Big Kitchen with Fridge ( didn't see freezer), During daytime, staff mopping, cleaning all the time. Room wasn't messy or anything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your comments. I'm happy to hear we're the best hostel you've stayed at! Our freezer is attached to our second fridge, which is located in the food storage locker area. Greg, Manager

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2017
10.0

This hostel was incredible. The price, Location and staff were all wonderful. My stay was lovely and I will be back for sure in the future. I recommend this hostel if you're visiting Edmonton!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
10.0

Very good location, Nice staff, Clean facility. I like this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
8.9

as expected with most hostels

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
8.3

Very nice at the end of a tiring day, nice bathrooms and showers. Big and modern kitchen with all you could need. Good wifi, parking and awesome staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.