Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Edmonton

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 418 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 418 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 čer 2017
7.4

The room was hot. It could have used a fan. But I had a present stay anyway.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
25 čer 2017
9.4

Clean, wide open spaces, room was lovely with sink, which was super convenient. Would definitely stay again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čer 2017
8.9

Propre et bien situé A recommander

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
8.6

A way better option than a hotel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
12 čer 2017
7.7

Friendly staff and shops / restaurants about a 5 minute walk away but the main city centre is about a 45 minute walk or a bus ride away. Individual lockers in the room - need to bring your own padlock and kitchen had good facilities. Not the hostels fault but there were road works going on outside when I stayed which started around 7am and were pretty loud in the dorm!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your comments. I'm happy you had a good stay with us. We are located in the Old Strathcona neighbourhood - the arts and entertainment district where the action is. Downtown is less than a 10 minute bus ride away. Greg, Manager

  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
28 kvě 2017
9.4

I was here on an academic trip to the University of Alberta. It was a bit of a walk to the campus, but it's a clean hostel with very helpful staff. I liked the library room to the study.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
28 kvě 2017
8.3

Clean, comfortable & budget friendly. Downtown easily accessible with the bus stop being a short distance walk. Staff were friendly & approachable. Wifi worked well in our room & around the hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2017
8.3

It was very clean. The lounge was very bright and spacious.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • janneeb1852
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2017
10.0

First time in a hostel. Awesome experience. To bad you don't have more location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 dub 2017
10.0

The staff was Amazing!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.