Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Chicago, The J.Ira & Nicki Harris Family Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 3276 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 3276 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2017
9.7

Super Hostel with a location not better possible in the middle of the Loop. Breakfast was super too, facilities were clean and new.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 dub 2017
9.4

A really nice hostel that's super spacious and has great facilities. The dorms a little big with 10 people in them so sleeping can be a little difficult with so people coming and going at different hours. The staff were friendly and helpful. Overall one of the best hostels I've ever stayed at.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in! Great infrastructure, great staff, great activities, great location. :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 dub 2017
9.1

Great hostel, central location, clean and nice facilities! Would stay again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • doe03150
  • Jižní Korea, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
10.0

안전의 문제도 안심이 됬고 정말 최고의 호스텔이었다. 8인실은 개인 화장실이 있어서 이용하기 편안했고 라운지 또한 잘 되어있어 맥주, 음식 먹기도 좋았으며 식기도 갖춰 좋았다. 특히 위치도 정말 좋았다. 밀레니엄 파크도 가까웠고 멀어도 30분이상 호스텔에서 걸리지 않았고 지하철역 또한 가까워 편히 움직일 수 있었다. 시카고에 들린다면 또 여기에 머무를 것 같다

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 dub 2017
8.9

I usually stay at HI and hardly ever regret my decision. This time I opted for this Hostel and it turned out to be a better choice. Pancakes and Waffles with Coffee served every morning, Staff was super friendly and helpful. I saved a lot of money and time by staying, I truly recommend this place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2017
10.0

Increible! Las habitaciones son enormes y siempre estan limpias El personal es supee atento El desayuno es bastate completo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
10.0

El hotel 10 puntos y el personal mejor todavia!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
10.0

Great location, clean, comfortable, perfect accommodation!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2017
10.0

Excelente ubicación e instalaciones. De lo mejor en hostales 👌👌

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.