Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Chicago, The J.Ira & Nicki Harris Family Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 3312 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 3312 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 kvě 2017
9.4

Muy bien ubicado! Facil de llegar y todo muy limpio! Recomendado !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Trinidad a Tobago, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 kvě 2017
10.0

Conveniently located, safe, clean, spacious, and affordable. This was a fantastic stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2017
9.7

하이시카고 호스텔 추천합니다!ㅎㅎ 일단, 위치가 아주아주 좋아요. 시카고에 있는 명소들은 모두 다 걸어서 갈 수 있습니더. 호스텔 앞에 CVS도 있어서 먹을 것 사먹을때도 편하구요. 그리고 깨끗합니다. 저는 여성전용 10인실을 써서 공용화장실과 욕실을 사용했는데 항상 깨끗했어요. 따뜻한 물도 잘 나오구요. 조식도 잘 나오는 편인거 같아요. 방도 엄청 커서 10인실 썼는데도 하나도 안 불편했어요. 침대마다 콘센트랑 전구도 있구요. 단점을 칮아보자면 저는 5월 중순에 갔구 창문쪽에서 잤는데 좀 추운편이어서 담요를 2개 덮고 잤어요. 그거 빼곤 다 좋습니다!! :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 kvě 2017
9.4

Mostly very nice, but I want them to have thicker blankets.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your feedback. It's much appreciated!

  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 kvě 2017
10.0

The best hostel I've ever been to.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2017
10.0

Couldn't be more perfect

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • hythallo
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 kvě 2017
10.0

The best experience that I have ever had in hostel. The rooms are huge, the staff is very friendly and helpful. The facilities are very clean and organized. The only suggestion that I would give is that there are pool balls missing, and the pool stick need to retire. Overall an amazing experience! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for your feedback. It's much appreciated!

  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2017
9.4

It was my first time in a hostel and I must stay I'm very glad that my first experience was here. It was so great and I would recommend it to anyone

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 kvě 2017
6.9

Location is great for the price. We arrived early and were told our rooms weren't by clean yet. No problem we were early. We explored and came back. They said Oh gives us 15 more minutes, then give us another 25 minutes. We waited An hour to be able to check in. We would have planned our day differently had we known. Very upsetting because we only spent one night and our time was precious. The breakfast the next day ended at 10 we got there at 9:20. They had run out of food. Won't come back.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
5 kvě 2017
8.0

Perfect location, close to millennium park and a lot of subway lines. Very big hostel, so it looses that "hostel environment ". Good breakfast, staff helpful. Recommend the hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.