Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI-Calgary City Centre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 831 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 831 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
HI-Calgary City Centre Located at 520-7th Avenue S.E., Calgary T2G 0J6, Calgary.
HI-Calgary City Centre
Canada
Calgary AB T2G 0J6 520-7th Avenue S.E., Calgary T2G 0J6
90% 831
51.0462776 -114.0520763
HI-Calgary City Centre
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 srp 2016
10.0

Everything was perfect. I arrived late, after midnight and the receptionist was very helpful. She gave me some tips about where to go during the night for pictures and called a taxi for me. Room was OK, only one guy there. Facilities pretty awesome. I did my laundry and I can guarantee that it was very cheap. I just arrived in another hostel in Banff and is double price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mmorsillo3027
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
13 srp 2016
10.0

Great hostel, friendly staff and clean. Secure and location is walking distance to downtown and the river to walk. Even has parking. Good breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2016
9.1

Perfect for a nice rest and refresh :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čvc 2016
9.4

was good, neat clean. Just a little warm in the room. not sure if the AC was on

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
25 čvc 2016
9.4

Ideal location with friendly staff. Very well kept and clean, free bikes so you can access the parks or head down to beertastic 17th Ave. great value for money!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čvc 2016
10.0

Clean facility and friendly staff, great location within walking distance of all awesome downtown Calgary amenities

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
12 čvc 2016
9.1

Really fantastic! Over priced during the Stampede, however everywhere is!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čvc 2016
6.6

Correct, sans plus mais bien situé.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 čvc 2016
8.9

This was a lovely hostel, conveniently located near the stampede grounds but also very close to the light rail transit which can take you anywhere down town for FREE! Very glad we picked this place!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Světoběžník
  • 39 Recenze
29 čer 2016
9.1

Super clean hostel, with great facilities. Situated on the outskirts of downtown in east village about a 10 minute walk into the centre of town or to the stampede grounds.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.