Hostelworld.com

HI-Calgary City Centre

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 783 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 783 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
HI-Calgary City Centre Located at 520-7th Avenue S.E., Calgary T2G 0J6, Calgary.
HI-Calgary City Centre
Canada
Calgary AB T2G 0J6 520-7th Avenue S.E., Calgary T2G 0J6
87% 783
51.0462776 -114.0520763
HI-Calgary City Centre
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
8.9

是間不錯的hotel, 地點佳, 也很乾淨. 早餐很豐富.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
10.0

This place was probably the best in the whole Alberta if not the whole country. I was at the beautiful park next to it and I went jogging every day, and since it is in the heart of Calgary I didn't even need to take my car I could simply walk a few minutes and I was surrounded with the best restaurants and bars. But that's not even just that the place it self is such a wonderful atmosphere and very service minded personal ready to help you with a smiling face weather it is day or night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
9.7

Best hostel I've ever stayed in hands down. Pretty good value for money too with all the facilities that they offer and how close they are to the city. Staff very helpful with knowledge of grocery stores and good pubs to go to as well. 👌

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you so much for leaving us a review! It's always great to hear how people enjoy our many amenities and central location. i will pass your kind regards on to the staff. Looking forward to you staying with us again soon! Thanks, Cassandra Moore - Assistant Manager

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
13 bře 2016
9.1

Very clean & tidy/modern facilities, highly recommend to anyone looking at staying there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 bře 2016
9.7

Really nice staff and a really good location !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2016
10.0

Best stay :-):-):-):-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 úno 2016
10.0

This is a great place, very clean, new, excellent fsacilities and very good customer service

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 úno 2016
9.4

This hostel has pretty spectacular facilities. Everyone was nice and the location is near most everything you could need - really short walk to the train but you will want to walk there in pairs/groups and not by yourself. Really good WIFI and extremely clean. Overall good quality for sure.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2016
10.0

I am really like the hostel -Hi Calgary.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Mathewcerutty
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
5 led 2016
9.1

Great place to stay, super clean, great/modern facilities and very close to the centre of town.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.