Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Boston

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 3,965 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 3,965 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.3
HI Boston Located at 19 Stuart St., Boston, MA, Boston.
HI Boston
USA
Boston Massachusetts 02116 19 Stuart St., Boston, MA
92% 3965
42.3510277 -71.0634595
HI Boston
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 led 2017
10.0

Great place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
10.0

Excelente! Todo perfecto me encanto mi estadia, excelent eubicacion,lo recomiendo para gente que busca hostel no hotel :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 led 2017
7.7

Excellent place to be. Beautiful and comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 led 2017
7.7

Awesome location, good place for a good price. Didn't really enjoy my breakfast there, but hey, at least it was FREE. So still enjoyed my stay and definitely will be back again

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
10 led 2017
10.0

Close to everything

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 led 2017
10.0

Best hostel in USA.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
10.0

I loved staying here! Its very different from what I imagined a hostelbto be like. Very clean! The staff are friendly and courteous. They provide opportunities for hostellers to meet eachnother and socialize. Its in the center of everything so getting around was super easy. Definitely worth the price!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
7.7

La ubicación es buena, el desayuno excelente y se ofrecen un montón de actividades para hacer todos los días. Pero mi habitación no fue buena: no tenía un enchufe cerca de la cama, y la única luz era la luz central de la habitación, lo que resulta muy incómodo. Sé por comentarios de otros huéspedes que no tuvieron ninguno de estos dos problemas, pero mi habitación dejó mucho que desear.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2017
10.0

It was a pleasure staying at HI Boston. Aaron was especially helpful in providing information in getting around and what places to see. Thank you a wonderful experience. The staff are friendly and courteous. Looking to forward to volunteering in the near future at this location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2017
9.7

Excelente lugar! Sin dudas lo recomiendo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.