Hostelworld.com

Guilin Travelling With Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1,094 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1,094 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.8
Guilin Travelling With Hostel Located at 110-25, South Zhongshan Rd, Guilin.
Guilin Travelling With Hostel
China
Guilin 541002 110-25, South Zhongshan Rd
83% 1094
25.2681389 110.2880573
Guilin Travelling With Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • cschweinzer
  • Austria, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
14 dub 2016
5.1

Sind viel gewohnt und ohne Ansprüche aber hier wollten wir nicht länger bleiben. Dorm ohne Fenster und immer feucht. Schimmel in den Fugen und riesengroß an der Decke. Tropfender Wasserhahn sorgt für ständig nasses Bad/WC

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
8.9

Very friendly and helpful staff who offered good advice about travelling via public transport. A wonderful place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
6 dub 2016
8.9

A very good hostel. Staff are friendly and helpful. My only gripe was the clothes dryer was broken. Apart from that everything was fine. Good location and good breakfast. I enjoyed my stay and can recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 dub 2016
8.9

Nous n'avons passé qu'une nuit dans cette auberge et le confort correspondait totalement à nos attentes. Très bon rapport qualité prix. Dortoirs très corrects un peu petit mais c'est tout à fait convenable. Douche dans la salle de bain pas très pratique, seul point un peu négatif. Personnel accueillant et chaleureux. Certains staffs par contre parlent mieux anglais que d'autre. Petit déjeuner bien pour le prix. Je recommande cette auberge si vous êtes en transit à guilin par exemple.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
29 bře 2016
9.7

Está en una excelente ubicación, las chicas son muy amables, algunas hablan poco inglés pero ayudan en todo lo que pueden. Las camas son grandes en los dorms, con lampara, enchufe, calefacción...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 bře 2016
6.9

A bit dingy but kind people. We only were there 12 hours, so it was fine for a brief stopover on our way to yangshuo. We highly recommend the Seafood Buffet just around the corner!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 bře 2016
6.9

mold everywhere, felt very uneasy sleeping there...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
3 bře 2016
9.4

The staff is friendly, lactation is good,and the public room is large and comfortable.although the dormitory room is old,it's a nice hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 bře 2016
10.0

Perfect location,friendly staff,delicious food。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 úno 2016
7.1

très bien située à 10 à pieds de la Gare, le personnel parle anglais et est à votre écoute. En revanche la propreté des chambres et salles d'eau laisse à désirer. L'auberge propose un large choix de plats délicieux et peu chers

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.