Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guestroom Aquarius

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 213 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 213 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Česká republika, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 dub 2017
9.7

Everything was absolutely ok, clean room, very quiet place, pleasant owners. Next time I visit Bruges, I will stay at B&B Aquarius again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
10.0

Je me suis fais plaisir en prenant un bon bain chaud et nous nous sommes régalé avec le petit déjeuner qui était copieux avec entre autres choses : de la confiture maison et un riz au lait maison également à tomber ! Nous avons été accueilli par Luc qui nous a très gentiment prêté son disque horodateurs pour pouvoir nous garer gratuitement devant chez lui. À 5 minutes à pied de l'entrée de la ville et Bruges etant une petite ville en 15 minutes effectivement vous êtes au centre ville.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
9.4

La chambre d'Hôtes était très agréable située dans une maison dans un quartier calme tout près de Bruges. Nous avons pu découvrir Bruges à pied; libres; sans voiture. Les 2 jours passées dans cette ville ont été formidables. Odile DEFAIS.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2017
9.4

Excellent breakfast. There was also a mini fridge and a kettle, with tea and coffee. Very spacious and clean, modern bathroom. The owners were extremely helpful, discrete and professional. The beds were comfortable. There was plenty of storage. The house is approximately 10 mins walk from the station, and 15 mins walk to the historical centre. The neighbourhood is quiet and safe. Overall, we would highly recommend it for your stay in Bruges. We would book it it again if we return.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2017
10.0

Excelente estancia en casa de Magda. Muy amables todas las personas de la casa. La ubicación muy buena. Y también nos dieron un rico desayuno. Recomendado!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
10.0

Magda , la dueña es encantadora. Está ubicado a tan solo 15 min andando de la plaza principal. El desayuno buenísimo y muy surtido, hasta con mermelada casera! Muy limpio, cómodo y acogedor. Magda , the owner is very gentle. The house is located at 15 min working from the main aguare. The breakfast is very good and varied with homemade jam. Very clean, confortable and welcomed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
10.0

Absolutely amazing :)!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Tunisko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
10.0

On recommande vivement ce logement. En plus de son emplacement central, le couple Mme Magda et son mari Luc nous ont reserve un acceuil tres chaleureux. Le petit dejeuner etait digne dun hotel 5 etoiles. Sejour parfait dans une ville magnifique.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.