Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guesthouse Nara Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 816 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 816 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2017
9.7

It's wonderful to stay there, and I want to be in this hostel again if I go to Nara next time. Everything is perfect, the courtyard, rooms, service spaces are all good, and also the master is very kind. I strongly recommend you to stay there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • HarrietHarper1
  • Anglie, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
22 čvc 2017
10.0

We really enjoyed our, too short, stay here. The building is beautiful and staff very friendly and helpful. It's not very near the train station but is a few minutes walk to the deer park and temples - definitely recommend a stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
17 čvc 2017
8.9

Le lieu est charmant, l'accueil est pro et de nombreuses informations sont offertes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2017
10.0

工作人員非常親切熱心!地點離近鐵奈良和奈良公園都很近,很方便 但務必搭車到近鐵奈良站,而不是奈良站,可以少走很多路~~

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čvc 2017
8.3

El personal es muy amable, pero no es un hostal muy cómodo. Los baños son en la planta baja y las habitaciones en la planta alta. La limpieza no es buena.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 čvc 2017
10.0

Friendly staff and great location near Nara park. This is an old Japanese tea house.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 čer 2017
10.0

很舒服。想体验日式的很推荐,就是日式木结构老房子改的。非常好的体验。位置好,近铁奈良站走10分钟,到东大寺和奈良公园走路5分钟。订的双人间,榻榻米,私密性非常好,卫浴也方便,私密性好,推荐的。旅店员工很友善,会推荐景点和吃的。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Vakler
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 čer 2017
10.0

Really lovely place to stay. Very chilled out atmosphere, owner was really helpful and I loved the garden.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
2 čer 2017
10.0

Great location, the garden was a nice addition

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
23 kvě 2017
6.3

Nice building, although a bit tatty, cramped and dark. Staff were friendly perhaps overly so, very keen to please and chat and almost felt a little invasive (sorry!) but perhaps this was because I was tired and hungry, and all I wanted to do was eat and lie down. Also staff gave me some misdirections (perhaps language barrier) but luckily I used my map so it wasn't an issue. Shower was good, but everything felt like t could do with a deep clean and tidy. Beds not particularly comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.