Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Guesthouse Bon

  • 63-2 Kamimonzen-cho Murasakino Kita-ku Kyoto Japan, Kjóto, Japonsko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 388 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 388 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
9.7

Lovely little place for basic needs.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 úno 2017
10.0

Located in a very quiet area of the city. The owner of the hostel is super friendly, welcoming and helpful. He has helped me in every possible way during my stay. Also this place is very close to Daitokuji Temple which is a very beautiful and quiet place to visit. Would definitely come back again if I ever come back to Kyoto.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2017
8.6

위치는 중심가에서 조금 멀어요! 역에서 좀 걸어야하는데 가라스마선으로 교토역까지 한 번에 갈 수 있어요. 버스는 가까워서 타기 쉬워요. 주인분이 굉장히 친절하세요. 마지막날 비가 왔는데 역까지 태워다 주셨어요. 분위기도 일본 전통 방이라 좋았고 불편함 없이 잘 지냈습니다. 추천해요.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
9.1

What a great experience, will be coming back again at some point.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 pro 2016
10.0

Great place! Great host! We loved everything! I wish we could have stayed longer!!! Thank you for a wonderful trip!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sianel
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
25 lis 2016
8.9

Such a lovely host family who work hard to make everyone comfortable!! Nice clean private room, coffee, maps, WiFi, recommendations, nice restaurant near by, cute area of Kyoto but not much going on at night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 lis 2016
9.1

Das Hostel ist ein traditionelles japanisches Haus mit Tatami Matten im Zimmer. Der Hostelbetreiber spricht gut Englisch und ist sehr freundlich und hilfsbereit. Er nimmt sich viel Zeit die Gäste zu begrüßen und über die Umgebung zu informieren. Das Hostel liegt in einer ruhigen Gegend und mit einer Bustageskarte für 500 Yen kann Kyoto gut erkundet werden. Ich hatte einen schönen Aufenthalt und würde wieder dort übernachten.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 lis 2016
9.7

Great stay. Very helpful owner. Would reccommend to anyone visiting Kyoto and wants to stay somewhere outside the bustling city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 říj 2016
10.0

We really enjoyed our stay at the guesthouse! Very good value for your money. Location is good with a really nice atmosphere. The owner is friendly and approachable. His English is very good and is more than willing to help with anything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 říj 2016
9.7

Awesome stay, Tanaguchi-San is amazing. Go to the public bath and eat local food at Mamma-San.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.