Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

GreenHouse Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 421 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 7.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 421 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 7.2
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.8
GreenHouse Hostel Located at Pau de Canela, 450, Campeche - Rio Tavares, Florianopolis.
GreenHouse Hostel
Brazil
Florianopolis Santa Catarina 88048-330 Pau de Canela, 450, Campeche - Rio Tavares
87% 421
-27.6631282 -48.4911310
GreenHouse Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • ThiagoFreitas
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 dub 2016
10.0

Excelente opção. Ótimo atendimento. Com certeza a primeira opção para uma próxima visita à cidade.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
10.0

Staff at the hostel were super accomodating, they even took the time to take me put with them a few times to do stand up paddle boatding, to get to the town, and go to dinner. Marcio and Ana were super friendly and helpful. I would recommend the hostel a million times over!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 bře 2016
8.9

We stayed in the private bungalow, loved this hostel. The owners were so accommodating and friendly always there to help when we needed. And recommend things to do.. Nice pool in the sunshine, wonderful breakfast. Very clean and peaceful, just what we were after! Monkeys even come down and join you for breakfast, I would recommend this hostel if you want to have a peaceful getaway from the sometimes hectic-ness of crowded hostels. Thanks greenhouse hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2016
10.0

Hostel aconchegante e bem localizado, fácil acesso a praia, transporte público e área comercial. Equipe atenciosa e acolhedora, ambiente familiar e tranquilo, ótima energia!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 bře 2016
9.7

I love this hostel. Very nice staff, a lot of place to chill out and near the beach and bus stop. The breakfasts were awesome too, with lot of fresh fruit, homemade cakes, juices.... Definitely a good place to stay in Floripa!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
21 bře 2016
8.3

Das Hostel liegt etwas abseits des Geschehens. Zum Bus muss man ein Stueck laufen, einen Supermarkt gibt es nicht in der Naehe. Das Fruestueck ist lecker und vielfaeltig, die Leute vom Hostel sehr sehr nett! Es gibt einen Pool und zum Strand sind es ca. 15 min zu Fuss. Ich wurde zu den Unternehmungen excellent beraten.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
17 bře 2016
7.7

Stuff is really nice and helpful, breakfast is good, rooms are ok. It's a cool place to enjoy the easy way of living...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 bře 2016
9.7

Equipe maravilhosa acolhedora e gentil. Parabéns a todos, Aninha alegria em pessoa, Gabyria super descolada alto astral total, Márcio gente boa e super pra cima. Recomendo a todos uma estádia para sentir a energia massa destes hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 bře 2016
9.1

Très bon petit déjeuner !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2016
10.0

I had a very nice stay in the GreenhouseHostel. Very nice staff and owners helping you in everything. Fresh and tasty breakfast. Relaxed atmosphere. Good localization close to beaches and public transport. Spacy, cozy ans very clean rooms, bathrooms and share areas. I highly recommend this hostel :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.