Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Milk Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 187 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 187 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 40 Recenze
17 dub 2017
10.0

Beautiful hostel in the heart of Essaouirra. Staff was really friendly and helpful. There was always someone to hang out with on the terrasse. People talked and had fun late into the night (which made it a bit noisy I'll admit). I will definitely come back. The ONLY complaint I have is that I had the most uncomfortable pillow in my life and my sheets smelled - but I could have asked for these to be changed and didn't. The cleaning lady was particularly lovely.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 dub 2017
10.0

Super hostel! Staff is always there to help you.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
4.6

Not overly clean and overall wasn't a enjoyable experience

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
9.7

It's hard to find, but all facilities are in good conditions. Friendly staff and you can pay in euro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 dub 2017
10.0

Thanks to everyone who did my stay there more than amazing. It has been, for sure, the best place to finish my trip around Morocco. No doubt i am gonna repeat. I need to meet Mika (lovely pet) being the Queen of the Essaouria's Streets

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 dub 2017
10.0

Das Hostel liegt direkt in der Altstadt, daher ist das Haus schon alt und es war während unserem Aufenthalt etwas feucht und muffelig. Ansonsten war alles spitze. Eine Putzfrau hat jeden Tag alles sauber gemacht. Es gibt auf den vielen Terrassen mehrere Sitzgelegenheiten, wo man immer jemanden trifft und auch mal einen Tee spendiert bekommt. Das Internet reicht für Whatsapp, ansonsten war es sehr langsam.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 dub 2017
10.0

Green Milk Hostel is an awesome spot! I was welcomed in and looked after immediately. The staff were very helpful and organised anything I needed! I highly recommend Green milk hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 dub 2017
10.0

We had an amazing time at Green Milk - hardly even left the hostel, since we loved hanging around the terace and having a relaxed time with the guys (and the cutest dog). Nicest kitchen we've had, really great people to hang out with - the whole atmosphere was just lovely. Abdel is a caring person and a great host. Would have loved to stay for a few weeks - hopefully we'll be back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 bře 2017
10.0

Sehr zu empfehlen, würden auf jeden fall wieder dorthin! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
26 bře 2017
8.0

- Amazing atmosphere and vibe! - Lockers for valuables could be installed in the rooms for extra security. - Overall would recommend to others!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.