Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Milk Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 128 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 128 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2
Green Milk Hostel Located at 26 rue Ceuta, , Essaouira.
Green Milk Hostel
Morocco
Essaouira marrakech tensift el haouz 44000 26 rue Ceuta
85% 128
31.5149433 -9.7700446
Green Milk Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 srp 2016
10.0

Fantastic hostel. Excellent staff that really made my trip. Thankyou!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 srp 2016
10.0

This is so far my favorite hostel in Morocco. The staff are so helpful and friendly. We met wonderful people here, talking away about our life philosophy every night in the damp cold windy weather of Essaouira. The location is just a couple steps away from the Main Street of the medina, 10 mins walk to the beach and 5 mins to the port where you can buy fresh fishes. The facility is clean and beautiful, a bit small but that's how it brings people together.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • spazzy579638
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
4 srp 2016
8.0

Nice chilled place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 čvc 2016
9.4

Had a lovelt stay at the hostel. The room was comfortable and clean. The staff was helpful and people were generally around for a card game. I loved all the communal areas outside and the relaxed vibe. Would definitely stay again if Im in essaouira again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Marie1994
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 čer 2016
10.0

Hostel parfait je recommande ! Près de tout. Cuisine et terrasse dans un air commun très agreable. Nous avons adoré notre séjour à Essaouira.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čer 2016
10.0

Really great roof terrace and chilled atmosphere. Friendly dog and staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 kvě 2016
9.4

Nice place, good chilled music playing, friendly and relaxed staff. Pretty and quirky decor. Our room was pretty tiny, but beds were comfy, so no real complaints. Would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 kvě 2016
10.0

Whole heatedly recommend this place. Great location, nice owners, fresh and welcoming place and the friendly vibes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 kvě 2016
9.7

Would highly recommend Green Milk. Really great atmosphere and staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2016
9.7

Is always a big plasure stay in GreenMilk. So plasure that sometimes you forget there is luce outsider. :) Very kind stuff and nice atmosphere. Recommended!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.