Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Green Bridge Hostel and Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 320 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 320 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 čvc 2017
9.7

Really friendly and helpful staff, a nice chilled environment. Everything was clean. Everything was at my doorstep, it's like 5 minutes from the river. I would definitely stay there if I were in Budapest again and would recommend to friends.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 čvc 2017
9.1

Very friendly staff, really helpful, especially Borri! Great kitchen facilities (theres an oven). They do your washing also! Great location, 2 minute walk from station. Great vibe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2017
10.0

Staff was amazing! Rooms were clean! Free Coffee each morning! And the location is incredible, close to transit and the city centre. One of the best hostels around!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 čvc 2017
10.0

All staff were so lovely and place was extremely cosy. Staff were more than happy to recommend places to go. We missed our train and they made room for us to stay another night. Very central and great value

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nepal, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 čvc 2017
8.0

Friendly and supportive staffs, flexible check out time. Highly recommended 👍

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 čvc 2017
8.0

Very good value for money, nice atmosphere, would stay there again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 čvc 2017
10.0

Great staff. Super friendly. Great place to chill. Quiet, calm, comfortable. Near the Danube river and market. Lovely and very homey.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2017
10.0

Muy buen hostel. Me alojé en una habitación mixta de 6 y era muy amplia y confortable! La ubicación es perfecta y desde ahí se puede ir a casi todo caminando. La atmósfera es muy agradable y el personal muy atento! Muy recomendable!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 čvc 2017
8.9

The staff were lovely and full of advice and the rooms very homely.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 čvc 2017
9.4

Lovely small cosy hostel, the staff were friendly and helpful without being overbearing. The shower was one of the best I've had at a hostel, and the coffee machine was a superb bonus!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.