Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Great Glen Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 865 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 865 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.6
Great Glen Hostel Located at South Laggan, Spean Bridge, Loch Ness.
Great Glen Hostel
Scotland
Loch Ness PH34 4EA South Laggan, Spean Bridge
87% 865
57.0341218 -4.8135673
Great Glen Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 říj 2016
7.4

We went during the quiet season, so there wasn't much atmosphere, but that's our fault i guess! Having a car here is a must of you're not a walker. Staff were great, helpful and friendly. Room basic, but fine. Toilets and shower rooms could do with a deep clean/refurbishment!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 říj 2016
10.0

Comfy beds. Great kitchen. Good showers. Helpful staff. Very quiet when we stayed off-season. Excellent.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 říj 2016
9.7

Lovely hostel with good kitchen and comfortable lounge. Good drying room. A great place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 říj 2016
10.0

Very impressed with our short stay, lovely room and facilities. We arrived later than expected but staff were more than helpful and offered a solution. Would use again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2016
8.9

Staff were very helpful and accommodating providing helpful advice. I would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 říj 2016
9.7

Good value accommodation close to the Great Glen Way. Clean, comfortable and has good self catering facilities.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 zář 2016
10.0

Great place to stay with excellent facilities. Reliable WiFi, fully equipped kitchen, comfortable living-room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 zář 2016
9.1

Lovely hostel, very friendly staff. It has a little shop at the reception. 20 min away from the Loch. Really recommendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2016
10.0

Really lovely hostel with nice rooms, a good lounge and friendly staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 zář 2016
7.1

on fait son lit, et la porte reste ouverte toute la nuit

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.