Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Granny's Inn Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 295 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 295 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Guatemala, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 kvě 2017
8.0

It´s nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
3 kvě 2017
8.0

Bien situé à Sliema, à 8mn des ferries et des bus. le personnel n'est présent que pendant la journée de travail !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
10.0

Great hostel, friendly stuff end excellent rooftop! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 dub 2017
8.3

Fine small hostel in Sliema though it seems a bit disorganized. Close to everything you need. The staff leaves early in the afternoon so if you need their help, make sure to get it in the morning.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2017
9.7

A great hostel, probably one of my favourites I have been to. The staff were wonderful, kind and very helpful. It felt more like a home than a hostel. Will definitely recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nachopas
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 30 Recenze
3 dub 2017
8.6

Great place in a quiet area of Sliema, not far from the sea and public transport. Well equipped kitchen in the common area downstairs, awesome TV room with comfy couches, chill-out balconies and great rooftop lounge. Fairly clean. Beds could be more comfortable. Volunteering staff are so nice and helpful and fun, and create a family atmosphere. I'll stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
7.4

You get what you pay - and because it is quite cheap - that is not much. The Showers are mainly cold, hardly water is coming out of them, nevertheless it is clean and tidy. So it's definately okay for the price but nothing special at all

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 bře 2017
10.0

It is a great place to stay! I enjoyed my time at Granny's Inn!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
28 bře 2017
8.3

Good location and price but there was no receptionist all the times, so I got some problem when I check in and out. And not a party hostel. There are not many hostel in Malta and atmosphere is kind of calmness. But worth it with this price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 bře 2017
10.0

Fue genial pasar mis vacaciones allí. En todo momento me sentí muy cómoda y tranquila. La atención fue maravillosa. Me gustó mucho! Gracias!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.