Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Granny's Inn Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 303 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 303 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
16 čer 2017
8.6

The staff is very nice but I didn't remember her name. Some blocks to the sea. If you're going alone it's difficult to meet people there. The hostel is very quiet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 čer 2017
9.4

Auberge très bien située, près de l'arrêté antik dans Sliema, proche de tout. Le personnel est très accueillant, très bienveillant et j'ai adore mon séjour. Petits dortoirs de 4 que l'on peut fermer à clé, ce qui permet de sécuriser ses affaires dès lors que l'on fait confiance aux autres occupants. Des verandas mignonnes à chaque étage pour fumer en plus du roof top. Une cuisine accessible à tous et des frigos dans les dortois (utile pour stocker les bouteilles d'eau) .. bref j'ai adoré

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • giselaPlata
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čer 2017
10.0

Este es un gran hostal. el personal es muy atento y siempre te resuelve todas las dudas y cualquier pregunta que tengas sobre los lugares que puedes visitar y como llegar a ellos. Los encargados son muy atentos y siempre están ahí al pendiente de que todo este en orden. Definitivamente lo recomiendo y me volvería a hospedar ahí sin duda.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čer 2017
9.4

Granny's Inn hostel is a very nice hostel in Sliema. The staff is super welcoming and well informed about the area, always ready to give you the best advices of what to do in Malta. The rooms are clean and well organized with a fridge and the air inside. Also the kitchen offer what you need to cook some meals. Definitly my stay at Granny's has been fine and I would reccomend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2017
8.9

Nice, wonderfull! In a good position, the guys who are working very kind! The services are efficently. I consult it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
2 čer 2017
9.4

I had a great stay at granny's inn. The location is perfect, a short walk to the water and main bus stops, supermarket and cafes. The beds were comfortable. Kitchen was well equipped and clean. The rooftop area was beautiful. The bathrooms were always clean and staff were helpful and friendly. Would definitely stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • emmahammond2092
  • Australia, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 47 Recenze
28 kvě 2017
8.9

Friendly staff, decent sized rooms and good location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 kvě 2017
10.0

Stop reading and book!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Guatemala, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 kvě 2017
8.0

It´s nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
3 kvě 2017
8.0

Bien situé à Sliema, à 8mn des ferries et des bus. le personnel n'est présent que pendant la journée de travail !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.