Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Hostel Berlin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 4,059 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 4,059 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
Grand Hostel Berlin Located at Tempelhofer Ufer 14, , Berlin.
Grand Hostel Berlin
Germany
Berlin Berlin Berlin 10963 Tempelhofer Ufer 14
91% 4059
52.4985631 13.3841155
Grand Hostel Berlin
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 pro 2016
10.0

Very nice place! Definitely will stay there while travel to Berlin again. Perfect location, cosy lounge and pleasant stuff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Rikkie
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 pro 2016
9.7

Super clean, great staff / hostel vibe and location is perfect to get around for a short weekend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 pro 2016
10.0

Awesome environment, you feel right at home, great staff and perfect showers (showers are a big deal in hostels for me!) Right next to the train station!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
7.1

Was er gezellig lekker warm en vriendelijk

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 pro 2016
10.0

Top Hostel! Sehr bequeme Betten, eine echt coole Bar, super Mitarbeiter und auch die Lage ist ideal! Alles in allem ist das Hostel wirklich sehr empfehlenswert.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Ritzrox
  • Indie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 lis 2016
10.0

I had a fabulous experience. Nina is a wonderful and helping girl and both the nights I have spend my most of the time at the bar. Adan is now a dear friend to me. I really really loved the hostel and made really great friends 😄

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • luiscarlosfa
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 lis 2016
10.0

It is a very nice place & the personal were very helpfull

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 lis 2016
10.0

Loveliest staff ever, so friendly and helpful. Great location, good price and lots of fun. Best hostel breakfast I've EVER had for €6.50 and will definitely stay here again when back in Berlin!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 lis 2016
8.9

I stayed at the Grand Hostel Berlin as a solo traveller. I found the staff incredible friendly and helpful. The common room is a great place to meet people, and the drinks are very reasonably priced. My only complaint is that the activities that were organised by the hostel didn't happen during my stay. I'm assuming because it wasn't super busy but it'd have been nice if they had looked into organising alternative things.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 lis 2016
10.0

First time staying in a hostel, very pleased. It was very cute and clean. The location was nice and the staff were super helpful. Would stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.