Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Canyon International Hostel

  • 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Stožár, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 803 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 803 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 dub 2017
8.0

Being the closest hostel to Grand Canyon's South Rim, I would recommend it not only for people wanting to visit the National Park (aprox 1 h w/ car), but for everybody who is a fan of the hostel culture. Nice people, clean rooms, a few things to do by day and night just around the corner.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
9.1

Great location. Personal lockers would have been nice. Bed not super comfortable but great value.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2017
8.0

Friendly place, great breakfast and location. Slept fairly well, for a hostel. I'd go back, I think!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • trankieunhu958
  • Vietnam, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 dub 2017
10.0

That's definitely a great place to stay in Flagstaff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2017
8.6

Grand Canyon を観光する際、3泊させていただきました。 自分は一人旅で車をレンタルしなかったのですが、旅行会社のツアーに参加したり、他の宿泊者と共有スペースで情報交換したり、Anterope Canyonに行くグループに混ぜてもらったり、楽しく過ごせました。 一人旅の方はホテルより宿泊費も安く、現地で情報交換できるのでお勧めです。他のユースホステルは利用したことはありませんが、比較的長期のアメリカ旅行をしている20代30代の方が多かったように思います。 また周囲に飲食店もあり、近くのタイ料理のお店やレストランやクラフトビールのお店も人気があるようでした。線路を渡った先はFlagstaffのdowntown で古いアメリカの街並みもあり、徒歩でブラブラするのも楽しいと思います。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
9.7

I had such a good time at the Grand Canyon Intl Hostel! The atmosphere is really cool, everybody talk and share with each other. The bathroom are clean and great bc there are individuals! Nothing bad to say about this hostel! Good experience :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • aaron_hiker
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2017
10.0

I felt welcomed from the moment I walked through the door. The staff is very helpful and chill. I would truly recommend this hostel if you are planning to visit GC or the surrounding areas. 10/10 rating:)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 bře 2017
10.0

Lovely peeps at the desk, clean, good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 bře 2017
8.3

제일 좋았던 점은 샤워할 때 물이 정말 따듯했던 것 시설이 깨끗해보이진 않지만 그래도 아늑했습니다

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 úno 2017
8.0

Trevligt ställe med bra personal men rummet var slitet, rätt sunkigt och fruktansvärt kallt! Skulle bo där igen, men endast på sommaren.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.