Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Grand Canyon International Hostel

  • 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Stožár, USA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 734 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 734 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.5
Grand Canyon International Hostel Located at 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001, Flagstaff.
Grand Canyon International Hostel
USA
Flagstaff AZ AZ 86001 19 So. San Francisco Street, Flagstaff AZ 86001
90% 734
35.1960040 -111.6485570
Grand Canyon International Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 zář 2016
10.0

Excellent ! Loved the staff, the people, the environment. Everyone was so welcoming and so friendly. I would a absolutely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2016
8.0

Good points: Friendly receptionist, good breakfast, cheap laundry, clean facilities, bed, sheets The bad: N/A maybe location is not a plus if you don't have a car to move around flexibly

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • tiango756672
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
6 zář 2016
10.0

Excelente hostel y excelente pueblo! El personal es muy cordial. Saben lo que es el concepto de Hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 zář 2016
10.0

Really clean and organized! Towels switched all time for clean ones! Good breakfast. Staff extremely friendly and helpful! Parking to the cars. Location closer to all good restaurants and of the charming downtown! One of the best hostels that I ever been!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
3 zář 2016
10.0

nice chilled out place - just like Flagstaff! - good location and good staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 zář 2016
10.0

I loved this place! I loved the atmosphere and the service was great! I plan to come back and recommend to others*

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 zář 2016
10.0

I really enjoyed my stay there. Pretty nice People and a cool Location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 zář 2016
10.0

The hostel fit the vibe of the town with a laid back feel. The environment was awesome in that all guest interacted

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 srp 2016
9.7

Small, friendly hostel. Very clean. But if security is an issue for you there are no lockers in the rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 srp 2016
10.0

It was the best hostel I have ever stayed in! The staff were amazing, and the atmosphere was really pleasant and very sociable. The personal tour guide is highly recommended as the other tours do not include a 2 hour hike down the Canyon or a stop over at Humphreys fields to see the milky way galaxy on a clear nights sky. Plus the other tours are very expensive in comparison. Its just a great place to stay to see the Canyon and its surrounding areas.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.