Hostelworld.com

Gram's Place BnB/Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 313 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 313 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.6
Gram's Place BnB/Hostel Located at 3109 N. Ola ave, , Tampa.
Gram's Place BnB/Hostel
USA
Tampa FL Florida 33603 3109 N. Ola ave
85% 313
27.9725460 -82.4635240
Gram's Place BnB/Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 kvě 2016
8.9

Very good Hostel, unique

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2016
7.1

The female military officer was impudent, unreasonable, arrogant, disrespectful, and threatening. I called her sir only for 2 days, and then asked her what her name was. She accused me of being manipulative, a con artist, arrogant, disrespectful to others, and rude for calling her by her first name in a friendly way a few times. Also, a big lady, about 60, Hilda Washington, stole my driver's license, and demanded that I pray holy rosaries to take her diabetes on myself. She is a black witch.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2016
6.6

...vielleicht bin ich zu alt :-D oder es ist einfach nicht meins: Gram's Palace ist wirklich "bunt" und das muss man mögen. Die Gastgeberin war sehr nett, hat uns alles gezeigt und sich bemüht, uns willkommen zu heißen. Das Hostel besteht aus Chaos pur, was dem ganzen seinen Charm verleiht. Die Zimmer sind klein und ebenso voll, wie das Hostel, so dass wenig Platz bleibt. Die Zimmer sind ordentlich und sauber. Vielleicht mein Fehler, weil ich mich da auskenne: Fussläufig war dort nichts...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 kvě 2016
6.9

Emplacement ok si vous avez une voiture, il est facile de se garer devant l'auberge. En revanche sans voiture oubliez! L'endroit est très roots, petites chambres, petits lits, draps d'enfants, lits superposés dont ceux du bas sont au niveau du sol, casiers en dehors de la chambre, lumière automatique qui s'allume dès qu'une personne bouge un petit doigt la nuit (et réveille donc les 5 autres personnes de la chambre) etc. Bref ça dépanne pour une nuit mais pas très agréable pour plusieu

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
30 dub 2016
9.1

Very Nice place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
27 dub 2016
9.7

If you are a seasoned Hostel veteran then you'll truly enjoy Gram's Place. Fantastic staff and eclectic atmosphere coupled with comfortable accommodations and a full breakfast make this Hostel a solid destination.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
20 dub 2016
6.3

beds in train room are tiny!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
9.4

Was an absolutely wonderful place to stay. If/when I come back to Tampa I will definitely stay here again. No regret

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 dub 2016
8.3

Strange but nice place !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • fluffythesheep
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 dub 2016
10.0

It was one of the best hostels I've been to! Very comfy and well decorated hostel, with a hot tube, bar flavor seating area and tiny sleeping arrangements. The host is very friendly and gets in conversation with the guests. I would stay another time there if I'm in Tampa area!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.