Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gram's Place BnB/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 383 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 383 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2017
9.7

Enjoyed my stay at Gram's. Had a great time hanging out with other guests of the hostel. I definitely recommend this place for solo travelers like myself.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 bře 2017
9.1

The location is great and its just a one of a kind experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2017
9.4

We stayed in Gram's Hostel 4 nights and enjoyed every single day. It's a very unique hostel and the staff is awesome. Rhonda and Bruce were so helpful with tips and information. Bruce tried to make everything possible for us. He even drove us to the baseball stadium that we could get our tickets. I wouldn't recommend walking outside the hostel at night, as you might encounter some sketchy people. But during the day I wouldn't worry at all.We just took Uber when it was dark,which worked out well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
9.7

Excellent place with warm people, amazing atmosphere, clean and comfy. 10/10

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 bře 2017
9.1

The staff was awesome, super friendly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 bře 2017
9.7

Cutest hostel ever!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • louisepollard42930
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 bře 2017
10.0

Awesome place..awesome people.. On my second week now..LOVE grams place😘

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2017
9.7

Das Hostel und ganz besonders die Gastgeberin waren super. Das Preis-Leistungs-Verhältnis ist sehr gut! Das Hostel wurde mit viel Liebe aufgebaut. Die Gastgeberin war einfach überragend- super freundlich, hat einem jede Frage beantwortet, Tipps gegeben und geholfen, wo sie konnte. Wir würden hier wieder hinfahren!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
24 úno 2017
8.3

I think eclectic really doesn't do Gram's Place justice. Around every new corner, both in your room and common area, there is something odd and unique to catch your curiosity. Personally I liked the bike that the tree had assimilated the best, but that's the type of thing I mean.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
24 úno 2017
9.1

Lovely hostel in Tampa, a bit fare from downtown though, but otherwise a great place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.