Hostelworld.com

Gram's Place BnB/Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 303 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 303 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.6
Gram's Place BnB/Hostel Located at 3109 N. Ola ave, , Tampa.
Gram's Place BnB/Hostel
USA
Tampa FL Florida 33603 3109 N. Ola ave
86% 303
27.9725460 -82.4635240
Gram's Place BnB/Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
30 dub 2016
9.1

Very Nice place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
27 dub 2016
9.7

If you are a seasoned Hostel veteran then you'll truly enjoy Gram's Place. Fantastic staff and eclectic atmosphere coupled with comfortable accommodations and a full breakfast make this Hostel a solid destination.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
9.4

Was an absolutely wonderful place to stay. If/when I come back to Tampa I will definitely stay here again. No regret

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 dub 2016
8.3

Strange but nice place !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • fluffythesheep
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 dub 2016
10.0

It was one of the best hostels I've been to! Very comfy and well decorated hostel, with a hot tube, bar flavor seating area and tiny sleeping arrangements. The host is very friendly and gets in conversation with the guests. I would stay another time there if I'm in Tampa area!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
9.7

Delivers. Location is not touristic, but not as bad as it looked on some comments here. If you have car, it is great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Conny_G
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 bře 2016
6.9

Zimmer sehr sauber, inklusive Bad. Außenfläche sehr unordentlich und schmutzig. Preis-Leistung in Ordnung. Frühstück "selfmade" ohne Erklärung.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 bře 2016
9.1

Mark is very helpful, personal and familiar touch, would stay there again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
13 bře 2016
8.3

If it weren't for the location I would give this hostel 5 stars. When I got there I was disappointed & a little scared. I was not comfortable walking around the neighborhood & wouldn't recommend it. Its a couple miles from the city but I quickly learned there isn't much to do downtown. It's far from beaches & you need to take an Uber, taxi, or bus to go anywhere. That being said the owners were wonderful and the hostel itself is nice. Great for a night but wouldn't recommend for a vacation.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2016
8.9

'est un super endroit. l'accueil de Bruce est convivial, ce lieu mérite vraiment sa réputation.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.