Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gram's Place BnB/Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 344 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 344 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8
Gram's Place BnB/Hostel Located at 3109 N. Ola ave, , Tampa.
Gram's Place BnB/Hostel
USA
Tampa FL Florida 33603 3109 N. Ola ave
90% 344
27.9725460 -82.4635240
Gram's Place BnB/Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 lis 2016
10.0

Just one word: Wonderful!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
8.9

在佛罗里达坦帕Tampa的这些日子里……是我值得回忆的[咖啡][玫瑰]每一天都很快乐,在这里完全跟自己家一样,一应俱全……因为主人是音乐世家,还能在这里接受音乐的熏陶,感恩主人[愉快][愉快][咖啡]

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • samdraper683
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 říj 2016
10.0

This is the craziest, friendliest, most original Hostel I have ever stayed in. We took over the place with 20 UK high school students and they treated us like royalty. Thanks Bruce and Rhonda.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 říj 2016
8.0

We are 2 Senior Australian travellers, this place was a little gem. Funky, clean, really great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 říj 2016
9.1

Loved my stay there. Tampa town was a 30 min walk most of which could be done among the water ways. The place was decorated with Aman character and flare. I met some really nice people and the hosts and staff were really friendly. I would happily return and recommend them highly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
19 říj 2016
10.0

Tolles Frühstück ns sehr gastfreundlich

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 říj 2016
10.0

Great place with great people for great people...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • oscarcancino
  • Colombia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 zář 2016
9.4

Very nice a diferent concept,staff really nice

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • lukasone
  • Česká republika, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
12 zář 2016
8.3

Crazy looking place, but very nice, family atmosphere and great stuff – they even ought party stuff and bought a cake for girl who had birthday to surprise her. Wifi works well.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 zář 2016
10.0

Excellent, Bruce and Rhonda the best. Lucy and the others as well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.