Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gracia City Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 563 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 563 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2017
10.0

Quiet hostel in the center of Bcn city, I have met people from many countries. Recommended 100%.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 bře 2017
6.6

We had a double bed private room. I would not recommend this hostel or stay here again. The furnishings and facilities are in need of renovation, bed linen was quite old and tatty and the pillows were poorly stuffed and uncomfortable. Kettle did not close properly, doors are old and prone to slam which will wake you up early in the morning. Men's showers were desperate as they flooded after every use. Hostel had no atmosphere, a ghost town at times. It was secure, good for one night maybe.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 bře 2017
10.0

Tudo perfeito, limpo, ambiente tranquilo, bem localizado (perto do metro, do Lá Pedrera e Casa Batlo, e do lado da Plaza del Sol, ótimo para sair à noite!), e sem contar com a simpatia de todos que lá trabalham!!! Recomendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 bře 2017
10.0

Great hostel. Amazing staff members who are very friendly and make sure you know where everything is. You get a locker and room key so everything is secure. Free food included!! Luciano was a great tour guide and if you want to go out drinking he is the man! Thanks to everyone 😎

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 úno 2017
8.3

Un hostal muy bien ubicado en el barrio de Gracia. Está chiquito pero bonito. Hay pocos baños y están equipados con lo mínimo, pero fue suficiente para mi corta estancia. El desayuno simple pero con todo para empezar el día Lo mejor fue la sorpresa de la cena que está ahora también incluida, lo que permite conversar con los demás viajeros e incluso rica, hecha como en casa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
8.6

Really nice hostel in quite area - friendly stuff, nice and clean facilities and near to public transport! I would recommend it to people who enjoying the stay in hostels!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Smíšená skupina, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
1 úno 2017
8.0

Pocos baños para la cantidad de persona.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
10.0

Llegué a las 11:30 de la noche y me atendieron de lujo sin ningún problema, muy amables en todo momento. Un lugar donde volvería sin ninguna duda.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 pro 2016
7.7

Beda are a little bit small but clean. Stuff were nice and you can have relax in common areas. But the overall facility is a bit narrow and clostrophobic.. I am satisfied with money-gain relation but its not the best location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 pro 2016
9.1

UN hostel muy accesible! Calidad precio lo vale, está ubicado en una zona increíble! El personal muy buena gente muy divertidos. Recomiendo un montón el hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.