Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Gracia City Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 556 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 556 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 úno 2017
8.3

Un hostal muy bien ubicado en el barrio de Gracia. Está chiquito pero bonito. Hay pocos baños y están equipados con lo mínimo, pero fue suficiente para mi corta estancia. El desayuno simple pero con todo para empezar el día Lo mejor fue la sorpresa de la cena que está ahora también incluida, lo que permite conversar con los demás viajeros e incluso rica, hecha como en casa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
8.6

Really nice hostel in quite area - friendly stuff, nice and clean facilities and near to public transport! I would recommend it to people who enjoying the stay in hostels!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
10.0

Llegué a las 11:30 de la noche y me atendieron de lujo sin ningún problema, muy amables en todo momento. Un lugar donde volvería sin ninguna duda.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 pro 2016
7.7

Beda are a little bit small but clean. Stuff were nice and you can have relax in common areas. But the overall facility is a bit narrow and clostrophobic.. I am satisfied with money-gain relation but its not the best location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 pro 2016
9.1

UN hostel muy accesible! Calidad precio lo vale, está ubicado en una zona increíble! El personal muy buena gente muy divertidos. Recomiendo un montón el hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 pro 2016
7.7

Buen sitio para unas noches

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Smíšená skupina, 31-40
  • Světoběžník
  • 34 Recenze
16 pro 2016
8.9

We had the twin room which was a bunk bed, Both beds squeaked. With one bathroom in our area with toilet and shower combined it made things busy in the morning. It was in a good area and not far from the metro station. On arrival she gave us a city map and showed which sites we should see which was real good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 lis 2016
8.0

Our stay coincided with renovations going on in the hostel and the staff were very accommodating of the inconveniences that it caused but it still was not the best experience. The bathrooms were very small and not so clean. Walls are thin and you can hear the noise from other rooms or the street but can still sleep. The double room is very spacious and comfortable. The bunk beds are less so. The location is the best, in the middle of a residential street but still close enough to the train.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 lis 2016
10.0

Esperienza unica.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 říj 2016
10.0

Замок на личный ящик (под кроватью) открывается чужим ключем тоже, будьте внимательны.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.