Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Goodnight Lisbon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 2,649 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 2,649 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.7
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2
Goodnight Lisbon Hostel Located at Rua dos Correeiros 113, 2nd, , Lisbon.
Goodnight Lisbon Hostel
Portugal
Lisbon 1100-163 LISBOA Rua dos Correeiros 113, 2nd
95% 2649
38.7112576 -9.1375780
Goodnight Lisbon Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
3 pro 2016
10.0

Great looking interior, even the dorms are beautiful. Nice staff but nice in the sense of nice like common friends, not like entertainers. I like that! Feels like coming home.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 pro 2016
10.0

Great place with a great atmosphere. Offered sangria and outings for dinner. Would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 lis 2016
10.0

Adorei a minha estadia com as minhas amigas no Good Night Hostel. Recomendo e regressarei em breve! Pessoal é simpático e muito disponível. O ambiente é acolhedor, relaxado e familiar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
18 lis 2016
10.0

Comfortable place to stay in the center of everything in Lisbon. The staff were amazing. Very accommodating to everyone's needs. Breakfast included was filling and delicious every morning. Full kitchen for whatever you need to make your own meals as well. Very happy with our stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • alexisurrutia
  • Chile, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 lis 2016
10.0

It was freaking awesomeeee. To many stairs tho haha Love this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
10.0

Consigliato vivamente sia per chi vuole visitare semplicemente la città sia per chi è interessato ai divertimenti notturni. L'ambiente è molto accogliente e il personale è molto disponibile . Consiglio di utilizzare i servizi offerti dall' ostello tra cui il walking tour.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2016
10.0

Oh my god! It was amazing!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 lis 2016
6.9

Great location, atmosphere, and staff. Restroom were not maintained/clean.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
8.9

Only stayed there before leaving for the airport the next morning. It was okay, good location, but a bit too expensive for what you get.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 lis 2016
9.4

Ottima posizione, struttura accogliente, arredamento retro molto originale, personale friendly. Ho soggiornato in camera tripla, letti comodi, compagni di stanza simpatici e rispettosi. Bagni puliti. Colazione varia a buffet, con crepes preparate al momento o torte fatte in casa dallo stuff . Possibilità di aggregarsi a gite guidate nei dintorni di Lisbona. Abbiamo trascorso momenti piacevoli in compagnia nel salottino dell'area comune e scoperto il fado moderno...grazie!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.