Hostelworld.com

Glendalough Youth Hostel (Hostelling International

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 479 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 479 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.2
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International Located at Monastic Settlement, Glendalough, Wicklow.
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International
Ireland
Wicklow Monastic Settlement, Glendalough
86% 479
53.0085864 -6.3185119
Glendalough Youth Hostel (Hostelling International
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 kvě 2016
9.7

Hostel very clean and with all facilities. Bedroom clear and large with shower.Location is very calm. I spent a good night, many thanks.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 kvě 2016
8.9

Every thing is nice except -- no free tea and coffee and wi-fi only in reception area.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 kvě 2016
10.0

What a perfect location for a hostel. We enjoyed our stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2016
4.9

Niet sluitende ramen, wc trekt niet door, WiFi beperkt, vloer vies, prijs in vergelijk met omgeving veel te hoog!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 dub 2016
6.9

This hostel is very average. We went there expecting to hire bikes as they said we could on the website but when we asked at reception the bloke looked at us like we were aliens. Rooms were cleanish and the kitchen was ok. It'll do for a night but no longer than that!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
25 dub 2016
7.7

The place was comfortable and staff very friendly. I think there 5 euro breakfast was very basic and not worth the cost and some of the toilets did not flush properly. Also our room was very cold. Overall a satisfactory stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
5 dub 2016
9.7

Gran lugar para quedarse! Todos los que trabajan en el hostel tienen una gran predisposicion para ayudar y hacerte sentir comodo. No puede tener una mejor ubicacion. Lindos espacios comunes y una cocina equipadisima. Super recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2016
9.7

Everything was perfect, but the matress was terrible.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 bře 2016
8.3

I stayed there overnight while hiking the Wicklow Way. It had all the basic facilities that I needed and was located just a few meters off the walking route so very accessible.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
22 bře 2016
10.0

Que du positif à dire sur cette auberge. Personnel très agréable et sympathique, bien situé à 300m du départ des randonnées. Auberge propre, agréable. Je la recommande

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.