Hostelworld.com

Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1,751 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1,751 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.9
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel Located at Rue de la Sablonnière 30, , Brussels.
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel
Belgium
Brussels 1000 Rue de la Sablonnière 30
84% 1751
50.8517455 4.3670225
Gîte d'Etape - Youth Hostel Jacques Brel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 dub 2016
8.0

Good location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
9.4

100% recomendable para viajeros jóvenes. Situado a 10 minutos andando del centro y de las estaciones de tren. Las instalaciones son bastante nuevas y la relación calidad-precio es buena.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
8.9

ostello molto pulito e messo a nuovo! il bagno in camera era stupendo! posizione vicinissima a rue royale e alla via dei negozi (si può raggiungere TUTTO a piedi!) poi c'è il bar dell'ostello dove si incontrano sempre persone interessanti e il barista è super simpatico! unica pecca avendo riservato su hostelworld ho pagato 75€ e là ho visto che "la tariffa" per la mia camera era di 20€ a notte, quindi avrei dovuto pagare 60! perché associarsi con un sito se poi non è conveniente?

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
10.0

formidable auberge je le recommande vivement

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

bonjour ahhh vous avez tout dit !! merci pour ce commentaire et l'énergie positive :-) cordialement phil

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 dub 2016
8.9

I stayed only one night in this hostel and also skipped the breakfast so my comment is really limited. The location is pretty good when coming from the city airport; I don't know if there were some deviations on the route but I got on the bus number 272 (going to "Brussel Noord") and got off at the stop near Botanique, 5 minutes walk and you are in the hostel. Price of the bus ticket is 3 euro. The 6-bed room was clean and warm. The bathroom in the room has 2 sink and a shower. I recommend it!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2016
8.3

A good choice if you are looking for a clean, quiet, comfortable Hostel not too far from tourists areas / center of the city. The staff is helpful if you ask for anything, but will not suggest anything if you don't ask. Always very friendly and kind! The hostel may be a little impersonal overall, everyone seems to be minding the own business without mingling much. The kitchen is opened only from noon to 10pm, and there is a lockout of the room from noon to 3pm. You have to plan around that

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 bře 2016
9.1

Very nice hostel! The staff was very kind. The tourist places are close (walking distance). Good breakfast!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

hi there thanks for your review and complments we do all we can for our guests best regards phil

  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 bře 2016
10.0

One of the best hostel I have visited

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

g'day thanks mate cheers phil

  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 bře 2016
8.6

Except the fact we couldn't use wifi in our room and the bathroom was a bit dirty, it was very comfortable place to stay. ESPECIALLY the breakfast was gorgeous. Full of organic cheeze and bread. One drink at the bar was included, which was also nice.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2016
9.1

El hostel esta bueno. La zona es ok. no hay mucho de comer cerca aunque hay una bodega a dos cuadras, para ir al centro sera una caminada de max 17 minutos . El de la recepcion habla castellano. El desayuno es realemnte muy bueno. No hay wifi en las habitaciones pero hay ascensor y ducha con lavatorio en el cuarto. regresaria.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.