Hostelworld.com

Giovanna Guesthouse

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 105 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 6.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 105 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 6.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.1
Giovanna Guesthouse Located at Put Gospe od Dracin, Kastel Luksic, Hrvatska, Split.
Giovanna Guesthouse
Croatia
Split 21215 Put Gospe od Dracin, Kastel Luksic, Hrvatska
82% 105
43.5599565 16.3643194
Giovanna Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 zář 2015
9.4
Přeloženo: Google

Rodina zde byla tak krásná a tak užitečné! Ujistěte se, že dvakrát zkontrolujte, ačkoli vzdálenosti od rozdělení. Je to docela daleko

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 zář 2015
7.7

Great family run hostel, away from the busy city centre but well connected by local buses. Rooms are spacious and have a balcony overlooking the coast, it's easy to get to other areas outside of the city, such as Kliss Fortress (a must!) Family are very helpful, professional and welcoming, picked us up from the train station on arrival and dropped us off at the bus stop when we left. There's a supermarket nearby and it's only 30 minutes away from the city centre or airport.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 zář 2015
7.1

Super friendly people and recommendable for everyone who wants to meet authentic croatien people. Difficult to find, look for the signs on the left sight of the street

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2015
9.1

Set right between Split airport and downtown, this guesthosue is set at the bottom of the hills. A great location, if you don't mind the 15 min drive to downtown. Giovanna and her husband are great hosts, great hospitality: we felt very welcome at this family run guesthouse. Amazing value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2015
7.7

Ottima scelta per viaggio low-cost! Consiglio la struttura :-)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 zář 2015
9.1

One of the best places my girlfriend and I have stayed at. We had trouble locating the place at first. Google Maps couldn't find it nor did the locals know about it. It is tucked away off the main road. We got in contact with the owner and she graciously gave us a lift to the guesthouse. Apart from that, we had a wonderful time. It's a family owned place and every member was lovely. Our room was beautiful as was the view from the balcony. We will definitely be returning.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2015
9.7

Thank you very much for everythIng. We were lost and the host picked we up. A very nice family, and her husband drove us to the bus station the morning after. The host has offered us an welcoming drinking, and she helped us to organise our travel. I recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 srp 2015
6.9

Proprietari molto ospitali gentili e familiari, casa in una bella posizione silenziosa immerso el verde. Arredamenti datati e rovinati danno una sensazione pesante invece le finestre sono nuovissime e tutte provviste di zanzariere . La pulizia è superficiale e soprattutto in cucina ci vorrebbe una bella sgrassata ovunque perché l'odore non è gradevole in più la presenza di divani imbottiti e cuscini ad assorbire polvere e vapori non aiuta........

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 srp 2015
8.3

Sylvia ist eine super Gastgeberin, die sich um jedes Problem kümmert!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
21 srp 2015
7.7
Přeloženo: Google

Krásný byt, skvělý výhled. Těžko najít, ale zaměstnanci přišli k nám, když jsme se ztratili. Wifi nefungovalo - což byla obrovská bolest, jak jsme potřebovali, aby si spoustu věcí a musel zaplatit, aby si internet v nedaleké kavárně místo. Nebyl hostel. Inzerována jako 4 lůžka, ale tam byly 2 dvoulůžkové. Pouze problém, pokud lidé nemají rádi spooning jako my :) teplá voda vyběhla po jednom sprchy a nevěděli jsme, museli jsme přejít na kotli. Poměrně daleko od Split.Nevertheless, krásné pokoje a zařízení.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.