Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ginkgo Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 500 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 500 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.7
Ginkgo Hostel Located at Szep u. 5., , Budapest.
Ginkgo Hostel
Hungary
Budapest 1053 Szep u. 5.
85% 500
47.4928342 19.0576744
Ginkgo Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 pro 2015
9.7

Perfect location, great atmosphere, really nice staff, totally recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
18 pro 2015
8.9

Relación calidad/precio bueníiiiisima. Muy céntrico y el personal es súper amable. Hay lockers en las habitaciones con candado y llave. Están incluidas las toallas, solo hay que pedirlas en recepción. Tb hay secador del pelo. El acceso a la habitación es a través de otra habitación (poca privacidad) El desayuno son 3€, y tiene leche, cereales (2 tipos), pan, mantequilla, mermelada, café y té. Muy poco para ese precio en la ciudad. Volveremos a reservar este hostel si volvemos a Budapest.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
9 pro 2015
9.1

Excellent location, friendly and helpful staff, large rooms and lockers, nice common area/kitchen. It is not a party hostel, but a nice and quiet place - just what I was looking for. The wifi did not work well in the rooms, but that was never a big problem, since it worked fine in the common room. At the time, there was only one shower available, but now there are two. I enjoyed my stay there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 říj 2015
9.1
Přeloženo: Google

Personál je velmi přátelský a velmi užitečné. Hostel je velmi čistý a docela, pěkné a útulné. I zde si užil svůj pobyt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 říj 2015
6.3

Staff were friendly & accommodating, rooms were large however there was only 4 toilets & 2 showers for the entire hostel. One shower was large however the other was really small & the floor was always wet with nowhere to get changed without standing in water. Location was great, easy walk to most places & not far from public transport either. Cheap hostel so if you are on a budget it's a good stay, just try to use the larger shower by reception if you can.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
3 říj 2015
7.7

Quiet place. Staffs were nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 zář 2015
8.0

The hostel is easy to find and the location is fantastic. worth for the money you pay. good stay in budapest.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
4 zář 2015
9.4
Přeloženo: Google

Skvělý hostel, zejména pro nízkou cenu. Prostorné pokoje a skříňky, dobré umístění, ale zároveň poměrně klidné a příjemný personál. Wifi nefunguje v pokojích, ale to dělá společenská místnost běžnější.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • aleexmaay
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 srp 2015
6.6

The hostel is in a great location near 2 underground stations so that was a definite plus. The rooms were nice but the beds were very uncomfortable. We felt all the staff apart from one of the women were quite rude to us and we didn't like that at all. The atmosphere of the hostel is appalling so if you're the kind of person who likes to make friends in the hostel don't stay here!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
13 srp 2015
10.0

Brilliant hostel in a great location in Pest near the river. The rooms were really nice and a perfect temperature. The communal area was good and there was a great atmosphere. The staff were all really friendly. I will be using this hostel again in the future and would recommend it to everyone

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.