Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Geo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 431 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 431 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
Geo Hostel Located at Carrera 35 No 8A-58, , Medellin.
Geo Hostel
Colombia
Medellin Antioquia Carrera 35 No 8A-58
89% 431
6.2082236 -75.5656814
Geo Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 zář 2016
8.6

Das Hostel ist sehr steril eingerichtet, aber auch sehr sauber. Das Bad wurde im 8er Dorm jeden Tag geputzt. Das Frühstück war sehr einfach mit Rührei und einem süßen Hefeteigbrötchen. Man kann sich in der Küche aber auch selbst Essen machen. Das Personal war eher gelangweilt und wenig interessiert, also absolut kein Hostel-, sondern Hotelfeeling. Dafür war es sehr ruhig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 zář 2016
10.0

estuvo genial super bien ubicado y el personal super amable :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 srp 2016
9.4

Hostel super gelegen. Haufenweise Restaurants, Clubs und Einkaufsmöglichkeiten in der Umgebung. Frühstück inbegriffen und sehr lecker! Personal ist freundlich und die Dormzimmer werden jeden Tag gründlich geputzt. Würde sofort wieder kommen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 srp 2016
6.9

Zimmer wie Hostel so lieblos und leer gehalten, null Atmosphäre und es gibt keinen Grund dort außer der Nacht Zeit zu verbringen. Apropos Nacht... Direkt gegenüber befindet sich eine der lautesten und best betuchtesten Bars des Viertels, man hat das Gefühl direkt neben den Boxen zu schlafen. An Schlaf kaum zu denken. Also die Doppelzimmer direkt zur Mega lauten Straße, die dorms hinten raus, wahrscheinlich etwas ruhiger. Küche sehr dunkel, Frühstück ok. Es gibt weitaus bessere Angebote.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
5 srp 2016
8.6

Buen hostel, cómodo, moderno, prolijo, buen staff en una linda ubicación de Poblado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
30 čvc 2016
9.4

Great location, very helpful staff, clean and modern.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 čvc 2016
6.9

We stayed in a dorm of 8 beds. The Hostal was merely clean even if last day the toilets were blocked, we informed the reception but nothing has been done to fix the issue. Wifi was not working in the afternoon and evening. We could not recover our clothes after the laundry on time. The breakfast was not very good (coffee, eggs and bread without butter or jam). To conclud, not a good experience.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2016
10.0

Es un excelente lugar. En el corazón de uno de los mejores sitios para estar en Medellín ya que tienes cerca restaurantes, bares y demás. El personal es muy amable y el ambiente muy cálido. Super recomendado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
6 čvc 2016
9.7

Loved my stay here. Very quiet hostel in the middle of Poblado. Ended up staying even longer than planned. Staff was always helpful and kind.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 čvc 2016
8.0

Upon arrival the front desk person was not nice, but we got past it. There are no safes within the private room and the code on the door is changed once a month so we left our stuff in the hostel's safe. The breakfast was nice and enough to be filling. Location is great - near a lot of cool spots. It is up a hill which could be a problem if you're walking to and from the train, but we used Uber the entire time so this wasn't an issue for us. Definitely not a party hostel -what we wanted!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.