Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generation Europe Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 414 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 414 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 bře 2017
8.0

Breakfast was very basic. I have expected more choices. The receptionist Philippe is really kind and very helpful! Thumbs up!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 bře 2017
8.3

Excellent rapport qualité prix. Un peu plus loin que les autres auberges du centre mais c'est toujours possible de s'y rendre à pied. Le quartier n'est pas très joli. Les locaux ne sont pas récents mais c'est très bien aménagé et propre. Les gros ++ : le parking et le petit-déjeuner bio !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
9.4

Super auberge ! Chambres agréables, petit déjeuner très correcte même si à 8h30 il n'y avait déjà plus grand chose. Les installations sont sympa, le personnel est cool. Très proche du centre-ville, nous n'avons pas pris le métro une seule fois ! Le petit bémol est Que l'eau de la douche n'est vraiment pas chaude, mais ce n'est vraiment rien tellement l'auberge est chouette ! Je recommande vivement 😜

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 bře 2017
9.4

Single 22-year old female from US would definitely stay here again. I wouldn't have liked to walk here alone at night, so I gave the location a lower rating. But overall very impressed, worth the price, would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
7 bře 2017
8.3

Muy limpio y buen hostal, la comida es rica pero no es barata. El desayuno incluido muy muy bueno. La ubicación no es tan bueno pero cerca está una estación de metro

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 bře 2017
9.7

Muy buen lugar para pasar la noche. Muy recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 úno 2017
9.7

Incredibly happy with our stay at this hostel. It was very clean and modern, the staff were lovely and helped us with anything we needed. There was a wide range to choose from at breakfast and was fresh. The wifi connection was good however it was weak in certain places and the shower was a little cold but apart from those two things, it was one of the best hostels ive stayed in, it was incredibly clean! The metro is only a 5 minute walk from the hostel which takes you into the town centre!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
9.7

Loved my stay! Clean big n warm

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 úno 2017
10.0

Absolutely wonderful! Excellent room, awesome view, helpful and friendly staff, and breakfast was good

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
9.1

Séjour très agréable, infrastructure et accueil au top!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.