Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Generation Europe Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 364 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 364 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 7.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.7
Generation Europe Youth Hostel Located at Rue de l'Eléphant 4, , Brussels.
Generation Europe Youth Hostel
Belgium
Brussels 1080 Rue de l'Eléphant 4
84% 364
50.8526667 4.3344712
Generation Europe Youth Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 srp 2016
7.4

Prima plek om een aantal dagen te verblijven. Wel miste we de gezelligheid en het informele wat we graag zien bij een hostel. Dit hostel is perfect schoon en alles is tot in de puntjes geregeld maar wat ons betreft had het wel iets minder stijf gemogen. Sanitair op de slaapkamer is echt een dikke 10.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
16 srp 2016
9.7

Fantastic facilities, with clean rooms & amazing staff. They hailed a cab for us, as well as letting us leave our bags there while we were out for the day after checking out. The breakfast was great. Overall a fantastic stay. We did get a little lost getting to the midfle of Brussles, but the staff gave good directions which helped. Definatly worth a stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 srp 2016
9.7

Het hostel was perfect. Het ligt in een spannende wijk, maar daarvan hebben we niets gemerkt. Het multiculturele was erg tof. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, de kamer was top, het was er rustig en de faciliteiten waren helemaal prima. Fijne tijd gehad hier!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 srp 2016
8.9

Place impeccable si vous avez simplement besoin d'une soirée pour vous relâcher. Let petit déjeuner est complémentaire, et débute plus tôt que plusieurs autres auberges (7:00), ce qui aide beaucoup a ceux qui prennent un train ou un vol tot le matin de départ.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 srp 2016
2.9

We noticed straight away how unsafe the neighbourhood is. It's far from the city centre and the people in this area are very dodgy, the men were yelling out and harassing us; we felt unsafe even during the day time. The staff were not particularly friendly and rather unhelpful. Our room was filthy when we arrived, the floors were dusty, there was an awful smell and a half full milk bottle under my bed. The dryer was broken and we were told it would not be fixed. No solution was given.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 čvc 2016
8.9

Clean room with bahthroom inside. Friendly and helpful staff. It is much more than a hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Severní Irsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
21 čvc 2016
8.9

My first ever hostel stay, and I was very impressed. Really nice facilities and rooms and the free breakfast was great! Not in a pretty area of the city, but it wasn't far of a walk and I didn't feel unsafe. Staff were helpful, met some really cool people, overall great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kim26318
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 čvc 2016
6.6

보안, 직원 다 좋은데 위치가 정말 별루에요. 동네 주변보면 유럽이 아니라 무슨 중동이랑 남미랑 아프리카랑 섞어 놓은것처럼 생겼어요..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čvc 2016
8.3

Outstanding complimentary breakfast

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2016
7.7

Muy buen hostel pero fea zona para andar de noche

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.