Hostelworld.com

Garden Stone

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 853 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 853 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.5
Garden Stone Located at Av. Cordoba 441, , Puerto Iguazu.
Garden Stone
Argentina
Puerto Iguazu Misiones 3370 Av. Cordoba 441
80% 853
-25.5666667 -54.5666667
Garden Stone
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 dub 2016
7.4

Very nice place in the middle of jungle but just a 10 Minute walk from the Center. We had a very nice double room but uf course it's obvious that insects love the climate in iguazu. So don't be surprised to see a bug or something - but actually it's a clean Hostel. Breakfast could be better but would realy recomend this place to stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • petersina7557
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
29 bře 2016
6.0

Wir haben das Hostel für 3 Nächte für unseren Besuch bei den Wasserfällen gebucht. Das Hostel ist grundsätzlich nicht schlecht, aber leider hat jegliche Atmosphäre und der Austausch mit anderen Backpackern gefehlt. Ab 20/21:00 war kaum noch jemand zu sehen, es gibt keine Bar, an der man andere Traveler treffen könnte. Auch das Frühstück ist sehr mager gewesen und wurde nach 9 kaum aufgefüllt. Der Garten ist toll und wenn man Ruhe möchte, wäre das Hostel sicher zu empfehlen.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • aileenmccarthy2001
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
23 bře 2016
7.7

Nice hostel. Good outdoor area. Really close to the bus station for trips to the falls. Social area for cooking and brekkie.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2016
8.9

We had terrible water pressure and Luke warm water. Other than that, everything was great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
8.0

L'emplacement est parfait et la piscine super agréable, a côté de ça la salle de bain du dortoir n'était vraiment pas super propre et le wifi ne marchait pas très bien non plus. Le personnel est très sympa et a vraiment cherché à nous aider à nous organiser.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 bře 2016
8.3

Muy buena ubicación, y atencion del personal a cargo; excelente la limpieza.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 úno 2016
10.0

lindo lugar, mucha naturaleza, excelente relacion precio/calidad; lo mejor, la atención y el ambiente de "familiaridad"

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 úno 2016
8.0

Very calm hostel. It was a shame the pool was not very clean!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2016
9.1

Very nice hostel, rooms are all small cabins in a garden-like area. Many tropical plants and trees. When we were there it was quiet, not a party place, which we very much appreciated. Close to Terminal and centre. Very helpful staff. We also used the small piscine. Nice breakfast, argentine type but with scrambled eggs, cornflakes and different sweet bread and more. We would come again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • matiacolombo
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
11 úno 2016
9.7

Él hostel es muy hermoso!! El personal gentil y educado.. Me gustó muchísimo quedarme en este hostel!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.