Hostelworld.com

Garden Stone

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 859 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 859 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.3
Garden Stone Located at Av. Cordoba 441, , Puerto Iguazu.
Garden Stone
Argentina
Puerto Iguazu Misiones 3370 Av. Cordoba 441
79% 859
-25.5666667 -54.5666667
Garden Stone
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 kvě 2016
5.7

Sobre mi puntuación, me da pena porque realmente era excelente persona el dueño, pero debo aclarar. dormí solo 2 noches. habitación compartida de 5 mujeres, estaba yo sola. Sobre el ambiente no puedo decir mucho porque no había mucha gente por ser baja temporada. Solo voy a opinar sobre la habitación. Habitación fría, húmeda, pisos sucios, ducha precaria. La habitación pegada al sector donde la gente se reúne a cenar, x ende ruidosa. Pase mucho mucho frío ambas noches y no tenía calefacción.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2016
10.0

We had a fantastic stay at Garden Stone. Such friendly owners and receptionists! Super helpful! Great clean room and pool. Perfect hostel around the corner from downtown. Close by another hostel that has a bar & food.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
12 kvě 2016
7.4

I had a great time at this hostel, I met nice people. The location is great, near to the bus station, but still super quiet. The staff is nice and try to help you.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 dub 2016
7.4

Very nice place in the middle of jungle but just a 10 Minute walk from the Center. We had a very nice double room but uf course it's obvious that insects love the climate in iguazu. So don't be surprised to see a bug or something - but actually it's a clean Hostel. Breakfast could be better but would realy recomend this place to stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • petersina7557
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 bře 2016
6.0

Wir haben das Hostel für 3 Nächte für unseren Besuch bei den Wasserfällen gebucht. Das Hostel ist grundsätzlich nicht schlecht, aber leider hat jegliche Atmosphäre und der Austausch mit anderen Backpackern gefehlt. Ab 20/21:00 war kaum noch jemand zu sehen, es gibt keine Bar, an der man andere Traveler treffen könnte. Auch das Frühstück ist sehr mager gewesen und wurde nach 9 kaum aufgefüllt. Der Garten ist toll und wenn man Ruhe möchte, wäre das Hostel sicher zu empfehlen.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • aileenmccarthy2001
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
23 bře 2016
7.7

Nice hostel. Good outdoor area. Really close to the bus station for trips to the falls. Social area for cooking and brekkie.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2016
8.9

We had terrible water pressure and Luke warm water. Other than that, everything was great.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
8.0

L'emplacement est parfait et la piscine super agréable, a côté de ça la salle de bain du dortoir n'était vraiment pas super propre et le wifi ne marchait pas très bien non plus. Le personnel est très sympa et a vraiment cherché à nous aider à nous organiser.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 bře 2016
8.3

Muy buena ubicación, y atencion del personal a cargo; excelente la limpieza.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 úno 2016
10.0

lindo lugar, mucha naturaleza, excelente relacion precio/calidad; lo mejor, la atención y el ambiente de "familiaridad"

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.