Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Garden Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 650 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 650 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 čer 2017
9.4

Beautiful little inn, cute family, helpful in getting to tiger leaping gorge, nice location. Going back, tho, I'd spend a bit more time in the new part of he city, getting a taste of that area

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
10 čer 2017
10.0

Enjoyed my stay here for sure. The staff are helpful, seemed to be run by the family. Beds and facilities are really nice!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 čer 2017
9.4

Loved staying here! The staff was wonderful!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 čer 2017
9.7

great hostel, almost like a home stay. Close to (but not in) the old town which was perfect by me. Favorite part was the stunning views, very relaxing vibe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
29 kvě 2017
10.0

Garden Inn was located super close to Lijiang Old Town and was in a very convenient location. The staff were very helpful and nice. I really enjoyed my time there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 kvě 2017
10.0

친절하고 깨끗하고 부족한게 없었음

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 kvě 2017
9.1

Sehr liebe und hilsbereite Betrieberfamilie. Hilft beim arrangieren von Touren in die Tigersprungschlucht. Shuttleservice vom Flughafen oder Bahnhof können direkt per Mail bestellt werden ohne einen Aufpreis zu zahlen. Wir waren 4 Nächte im Garden Inn. Leider wurde während dieser Zeit das Zimmer nie gereinigt, so dass der Mülleimer überlief. Ingesamt können wir dieses Hostel weitermpfehlen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
21 kvě 2017
9.4

One of the best rooms we've stayed in on this trip with an incredible view! The staff was super friendly and helpful. The hostel kept our bags when we went in the Tiger Leaping Gorge hike and organized the bus there for us. Would highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • dutmddbfz9822
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 kvě 2017
9.4

고성에서 가깝고 메인 거리와도 가까움. 도미토리 내 화장실 세면대 샤워실 분리. 역에서는 찾아가기 번거롭긴 함(버스 환승해야함). 개인 자리마다 커튼있음.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 kvě 2017
7.1

위치는 좋으나 화장실 및 샤워실이 침대랑 가까이 있어 침구가 꿉꿉해요ㅠㅠㅠ(도미토리 기준!) 위치는 고성 밖이라 조용해요!! 호도협가는 버스도 예약가능하고 좋아요~

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.