Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ganbara Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 1644 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 1644 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 39 Recenze
11 bře 2017
9.1

Very nice place, beautiful staff and so interesting price, enjoy there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • A_O_Ramirez
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 bře 2017
9.1

Good weekend spent at Ganbara. Located just off center in Casco Viejo, and a quick walk from the metro, light rail, the river, and the mercado. Good location, good staff, free locks for the locker was nice, free breakfast was okay but welcome. Being in Casco Viejo means the area is a little loud, but the hostel itself is fairly quiet.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
7 bře 2017
9.7

Muy bien ubicado, el recepcionista de la tarde un genio, me dio opciones para realizar en dos días y recorrer gran parte de Bilbao. Hostel era limpio y tenia un gran espacio común y comedor. Recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 úno 2017
8.6

La ubicación es perfecta, como también lo es el desayuno (incluido en el precio). Los baños de abajo estaban limpios y en buen estado, pero un día subí al primer piso y los baños estaban bastante hechos pelota. Por ejemplo, la puerta estaba rota. El resto es perfecto. El personal muy buena onda, sobre todo las chicas de la tarde y noche.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hola!! La puerta del baño ya está arreglada...gracias!!

  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
21 úno 2017
10.0

Excelente hostel, bien ubicado, habitaciones y espacios comunes amplios, muy lindos, cocina bien equipada, excelente atención, baño super comodo y limpio!! Simplemente perfecto! La atencion fue genial, el desayuno muy rico, volvería mil veces!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
7 úno 2017
6.0

Positive: the hostel is close to the old town of Bilbao. It takes only a 5 minutes walk to go down to the river, shops, restaurants or metro. Clean room. Negative: i arrived at 1:30 and was neither greeted or asked if i want to store my luggage or anything else. The only respond was "check in is AFTER 3, you are too early. Come back later." Well, later i had to wait 10 minutes in the rain till someone came to open the door. Room had no reading lights for each bed or a own plug

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 led 2017
10.0

Me quedé dos días en una pieza compartida, en la que estaba sola por lo que fue muy cómodo. Lo que más rescato es lo atentos que son los chicos de la recepción, me ayudaron con las maletas y al hacer mi check in me dieron un desayuno para llevar. El hostel es limpio y cómodo, con espacios comunes amplios y un ambiente muy relajado. 100% recomendado!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 led 2017
9.1

Great idea to have volunteers working on creating a good atmosphere in the hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 led 2017
7.4

정말 그냥그랬던 숙소

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
6 led 2017
9.1

This place was pretty sick. The volunteers made us feel like family. Love to all the hijos de puta.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.