Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Fes

  • 60, Arset Lamdelssi - Bab Jdid - Fes Medina, Fez, Maroko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1462 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1462 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 čer 2017
9.7

这家青旅氛围满分,老板和员工都是有趣的人,晚上的自发民族舞活动令人印象深刻。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • valentinduquet615
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 čer 2017
9.7

Of all the hostels I have been to, Funky Fes was probably the nicest and funniest, but also one of the most affordable. The staff is amazing, the place is beautiful, and they even have actual AC in the dorms (which for the price of a bed there is uncommon). I would definitely go back there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 čer 2017
9.4

Great hostel. I was there for 3 days and I really enojyed myself. Made a cookig course with the locals that work there. All the food they served was amazing. The 12 person dorm was great and really confortable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 čer 2017
10.0

Funky Fes was amazing! The location is the best to go to the Medina, the staff is incredibly helpful and you have the chance to meet other travellers to do daytrips or travel together. I really enjoyed my stay in Fes and would deffinetly recomend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 čer 2017
9.7

Le funky Fès est l'hostel a choisir lorsqu'on va à Fez. Je le recommande fortement. Tout est parfait!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
10 čer 2017
8.0

Good location, inside the Medina! Big rooms, with air conditioning only at night, they turn off at 6 am. Bathroom and kitchen aren't so clean, but is a good value for the price.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
6 čer 2017
10.0

This place was amazing the staff was extremely helpful and the tour that they organize for the guests was perfect!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 čer 2017
10.0

The people there were really friendly and the place was traditionally decorated! It was great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 čer 2017
10.0

Es un hostel perfecto, uno de los mejores que he ido. Se crea muy buen ambiente, todos son muy agradables y te ayudan en todo lo que necesites. Incluso si viajas solo, ahí puedes encontrar a más gente con la que compartir el viaje.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 čer 2017
8.9

One of the best hostels I stayed in Morocco, nice staff, they are never going to deny you a place to sleep , al least you'll get a couch if they don't have anymore beds available. Breakfast is pretty decent and the terrace is really nice to chill.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.