Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Funky Cordoba

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 2270 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 2270 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 6.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Moldávie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
5.4

No funciona la tele. No hay mando para tele. Mucho ruidos de las calle. Es tremendo. No quiero experimentar mas este hostal.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 led 2017
8.3

Todo me ha parecido muy bien para un fin de semana, pero también indico que deberían incrementar el tipo de seguridad del hotel, respecto al cliente o turista.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 led 2017
7.1

El personal super simpático y agradable. Las duchas un poco malas y la cocina pero en general la calidad precio está bien!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 led 2017
6.0

Reception staff were fabulous & welcoming & most helpful during our entire stay. Hostel advertises free tapas &. movie on Tuesday nights, didn't happen. Also no breakfast available for purchase as advertised. Shower was cold & TV had no stations, not impressed.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 led 2017
6.0

Cold room no hot water at shower.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
4 led 2017
9.7

En general muy bien aunque la habitación estuvo un poco fría. Me encantó el trato en recepción... Gracias por los tips :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 led 2017
6.0

Lighting in the rooms wasn't great but it was better than some places we stayed at. There were 3 safes in the room however only one of them opened. There were six power sockets however they were all next to one bed. There was wifi in the room. Bathroom was pretty gross looking, especially the shower floor. Kitchen was good. Staff were really helpful on arrival about where to go the next day and how to get in for free. They also stored our luggage for the day for free.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
3 led 2017
10.0

Es un lugar muy tranquilo, está muy bien ubicado a 10 minutos de la mezquita. Ordenado y muy limpio La atención es muy buena y te ayudan con todo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 pro 2016
6.0

Not great. The rooms were cold and the sheets were dirty but good location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • aberella
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2016
9.7

Everything was provided or easy to find that I needed and the lady at the front desk was very helpful! Would definitely stay here again on my next visit to Córdoba. Only suggestion would be to advertise check out time more clearly! Couldn't find it on any signs or the site and my things were removed from my room for me as I was out in the city at the time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.