Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 395 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 395 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.5
Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland Located at 27-31 Victoria Street East, Auckland, Auckland.
Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland
New Zealand
Auckland 1010 27-31 Victoria Street East, Auckland
79% 395
-36.8495777 174.7667741
Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
8.0

We were happy overall, we paid $88 for a private double room which I feel is a bit much for what it was, but you are paying for the location, and it is very well located. Pros: - location - security seems good - staff friendly in person - fairly clean Cons: - aggressive signs all over the place: "it's not our job to wake you up" etc., I know that's a weird thing to say but it gives me bad vibes - bit pricey for a private room

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 led 2017
8.3

Recommande sans soucis!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
7.4

Quite good place Staff are very kind and helping It's a very big hostel then lot of people inside and lot of noise. Dormatory are enough with little locker to assure you safe place for some stuff only.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
8.6

Sehr viele, sehr tolle Leute. Die Lage könnte besser kaum sein. Duschen, WC's sind genügend vorhanden, nicht immer klinisch sauber aber für Hostel Verhältnisse wirklich top! Die Küche ist angenehm gross mit guter Ausstattung. Ich werde am Ende meiner Reise wieder dort sein.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 led 2017
8.0

Backpacker super bien placé! Proche de queen street donc en plein centre ville. Attention, si vous ne réserver pas sur un site internet, ils changent votre reservation sans vous prevenir.....

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
2 led 2017
10.0

One of the best hostels I have stayed in so far on my travels. Clean, reasonably priced, great people and good facilities.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 pro 2016
8.0

No free internet, small dorm rooms

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 pro 2016
9.1

Best hostel in the city Centre in my opinion. Nice areas to hang out and a separate room to read, bathrooms cleaned frequently. Would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
8 pro 2016
4.9

Ho visitato più di 90 ostello e non mi è mai capitato di essere trattato male dal personale di un ostello. Tra l'altro anch'io gestisco diversi ostello ed ho esperienza con i clienti. Non ho visto professionalità ne umanità da parte dello staff/gestore L ostello lavorerà ugualmente con i ragazzi che fanno il working Holiday che si sentono un po' i padroni dell ostello ma così facendo si crea un atmosfera non piacevole con i viaggiatori che vogliono visitare Auckland.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 pro 2016
4.9

- there were many people gathered outside the accommodation and making a lot of noise throughout the night till early morning. - beds were creaky and mattresses and pillows were very thin.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.