Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Frienz.com Backpackers Accommodation Auckland

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 510 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 510 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 kvě 2017
6.9

Globalement c'est une assez bonne auberge. Quelques petits bémols : wifi dans les chambres payant et assez cher (utilisation gratuite de 3 pauvres ordinateur communs), les lits sont confortables mais les grinçant, et il ne faut pas être trop sensible au bruit car l'isolation sonore est pratiquement inexistante... Quant à la propreté des chambres rien à redire, petit problème d'innondation la sale de bain lors de mon séjours. Cuisine correcte quand elle vient d'être lavée.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
5 kvě 2017
8.9

Super freundliche mitarbeiter, direkt in der city, persönliches highlight: rooftop für drinks und smokes;) Zimmer wurde in den 4 tagen wo ich da war nicht geputzt aber king trotzdem noch klar!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
4 kvě 2017
6.6

Te cobran wifi , no hay desayuno.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 kvě 2017
9.1

Good hostel, well located and clean. I stayed in the 14 bed dorm, it was full so it feels crowded but that is what I expected. Very friendly staff and everything is well organized and safe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • yelrom
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
28 dub 2017
7.4

Direkt in Little India gelegen. Frühstück okay mit Toast, Cornflakes oder Kaffee. Raum klein und ich musste das Bett noch beziehen, was bei der langen Anreise ein bisschen nervt. Ansonsten soweit okay für 1-2 Nächte.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • shantelbryan
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
24 dub 2017
7.1

This hostel was conveniently located near the art gallery, shopping, the sky tower and close to the harbour. I found the facilities to be clean and the kitchen is huge. There is a lot of fridge space so you can save money by cooking there. I found the only downside to be the street noise- as it's downtown the cars and people passing by were extremely loud. A lot of people staying there were long term, so the atmosphere for meeting people wasn't as open as I had hoped.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • celinworld
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 dub 2017
9.1

Bon rapport qualité prix!!! Super localisation

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 dub 2017
5.4

Location is good, yet beds are dirty with dust, not washed at all with hairs, outside are car parks, noisy every single night with cars and drunk people noise.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
21 dub 2017
9.4

Great location. Nice staff good facilities and secure. Would stay again. Good showers

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
17 dub 2017
8.0

Good location, clean, good security, helpful staff. The big downside for me was that wifi was ridiculously expensive (it's not free at most hostels in Auckland, but this was totally ridiculous pricing). Nicer than most Auckland hostels I've stayed in.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.