Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Friends Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 673 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 673 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
9.7

Super cooles Hostel und dazu noch sehr billig:) Die Schlafsäle und das Badezimmer waren immer sauber, Denisa ist eine total coole und liebe Person und alle sind sehr lieb! Die Lage ist günstig weil die Strecke zum Bahnhof sehr kurz ist, in die Altstadt läuft man eben 20-30 Minuten. Gleich am Anfang haben wir einen Stadtplan bekommen und uns wurde erklärt wo was ist und was sehenswert etc ist, das war auch super :). Würde auf jeden Fall nochmal dorthin gehen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 úno 2017
8.9

El hostal no es espectacular por sus instalaciones, pero tiene un ambientazo increíble: todas los que se encuentran trabajando allí son muy agradables y simpáticos, y, literalmente, como su nombre indica, al final haces amigos allí. Se encuentra bastante cerca de la Gara du Nord, por lo que a la hora de viajar a otros en tren está estupendamente localizado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
18 led 2017
8.6

It's a nice hostel in close proximity to the central bus/train station. The staff were friendly and helpful. The bedroom was a bit smelly, but the beds were comfy and lockers were provided. The breakfast was basic - bread/jam and cornflakes with good coffee too. Can't complain for the price though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 pro 2016
9.7

I'm always travelling and staying in Hostels, I've been doing this for some years now and I must say, this one was the best one I've ever stay.. The Staff is just amazing.. Great people, helpful, friendly... Next time in Bucharest, I won't think twice before booking there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
23 pro 2016
7.4

Super cheap, nice and quirky hostel! Right by the train station in Bucharest, which was handy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
17 lis 2016
8.0

room are small but staff are ok and location also

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
6.9

Be careful! They don't accept credit cards and we had to pay in cash.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 lis 2016
7.7

Friendly and helpful

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
2 lis 2016
8.3

Great staff who are friendly and helpful. I had a bus before 7 am on the day that I left and they offered to set breakfast up early so that I could grab something to eat before my journey. It was really nice that they offered to do that as not all hostels would. The hostel is about a 30 minute or so walk from the Old Town area, but is only about a 10 minute walk from the train station which was great as that is where the airport shuttle bus drops off.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 lis 2016
9.4

Estoy de Erasmus en una ciudad pequeña a 7 horas en tren de Bucarest, cada vez que viajó a algún lado, tengo que ir a Bucarest en tren y coger el vuelo desde allí, y casi siempre tengo que hacer noche en Bucarest porque no me coinciden los horarios como para hacer el viaje del tirón. Siempre me quedo ahí, primero lo escogí por su cercanía a Gara de nord, pero cada vez que necesito hacer noche en Bucarest no me lo pienso, me quedo allí. El ambiente es muy bueno, el personal inmejorable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.