Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Friends Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 662 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 662 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.5
Friends Hostel Bucharest Located at Mircea Vulcanescu 114 (former Stefan Furtuna St.), , Bucharest.
Friends Hostel Bucharest
Romania
Bucharest Mircea Vulcanescu 114 (former Stefan Furtuna St.),
85% 662
44.4409348 26.0730671
Friends Hostel Bucharest
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
17 lis 2016
8.0

room are small but staff are ok and location also

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
6.9

Be careful! They don't accept credit cards and we had to pay in cash.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 lis 2016
9.4

Estoy de Erasmus en una ciudad pequeña a 7 horas en tren de Bucarest, cada vez que viajó a algún lado, tengo que ir a Bucarest en tren y coger el vuelo desde allí, y casi siempre tengo que hacer noche en Bucarest porque no me coinciden los horarios como para hacer el viaje del tirón. Siempre me quedo ahí, primero lo escogí por su cercanía a Gara de nord, pero cada vez que necesito hacer noche en Bucarest no me lo pienso, me quedo allí. El ambiente es muy bueno, el personal inmejorable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
27 říj 2016
8.0

Close to the train station, which is great, but pretty far away from everything else. Nice quiet place, quite comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
24 říj 2016
9.4

Very good hostel with a nice lounge where people meet and get to know each other. Activities every night for those who want to after some games and an amazing free dinner! Awesome week in Budapest.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 říj 2016
8.6

Great place, and great people. 100% recomendable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 31 Recenze
20 říj 2016
7.7

Only stayed a night here. Stayed in an 8 bed dorm which was very small we almost had no space for our luggage as all of us had big backpacks. Room was close to reception so we heard everything all night. My mattress was old and skipy. Was alright for a night not longer. Free breakfast!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 říj 2016
8.9

The hostel is great but a bit far walking to the old town.... when you follow the river.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 říj 2016
9.7

Great hostel! Super nice staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 zář 2016
9.4

Es un sitio genial, no está muy céntrico, pero hay una parada de metro cerca, y con el metro se llega a todos los sitios interesantes. Además está al lado de la estación Gara de Nord, con que si se desea viajar a otra ciudad, está muy bien ubicado. Además el personal es muy amigable y atento. Yo he estado ya varias veces, y siempre me llevo la misma sensación, es como estar en casa. Son un encanto, y todo está muy limpio. Y dos de los 4 que trabajan allí hablan español! Enhorabuena equipo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.