Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Friends Hostel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 696 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 696 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 kvě 2017
4.3

I've been in better places with the same budget. I guess it's ok for spending the night, but the place its quite dirty, noisy and it's not the best location.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 kvě 2017
10.0

Un hostel estupendo, y sus trabajadores muy atentos y estupendos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sebastiandb
  • Rumunsko, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
26 dub 2017
4.0

There were a number of problems and also few weird people

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 dub 2017
9.1

Wonderful hostel located not to far from the city centre, but easy to get to everywhere by bus. friendly staff however little in terms of a nightlife experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 dub 2017
9.7

Nous nous sommes arrêtés au friends hostel buhcarest pour deux nuits et nous avons passé un très bon moment. Le personnel est très accueillant et ouvert. Nous avons fait de belle rencontres. La propreté est présente. Le petit déjeuner est inclus. Je vous invite à découvrir cet endroit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
4.0

Staff was really nice and helpful. Hostel was not clean at all, kitchen and bathrooms were dirty. Rooms were tiny and there was cigarette smell from the reception all the time. Location wasn't good, it's far away from downtown, there are several lines of bus and it is close to Gara de Nord station though.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 bře 2017
8.9

Nous étions 8 pour un WE festif, nous avons réservé un dortoir entier et c'était LA bonne surprise de Bucarest ! C'est à 20 minutes à pied du centre, le personnel est très agréable, nous a conseillé et aidé dans la réservation de nos taxis, les chambres sont plutôt propres et l'auberge est très intimiste. On se croirait à la maison ! Je recommande cet auberge !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
17 bře 2017
7.4

Gutes Hostel ohne große Überraschungen oder Enttäuschungen. Die Zimmer könnten etwas besser gereinigt werden und der Gemeinschaftsraum ist nur von 13 bis 24 Uhr geöffnet, trotzdem hatte ich einen guten Aufenthalt hier. Das Stadtzentrum bzw. die Altstadt ist fußläufig in 20min zu erreichen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • brianfarrell630
  • Irsko, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 52 Recenze
15 bře 2017
9.7

Good small hostel close to train station with helpful staff. Very cheap and includes breakfast. Only small hit for me was that an American guest did not at all appreciate my positive opinion of Donald Trump.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
14 bře 2017
4.9

Seriously contradictory experience than expected based on ratings. (8.4 booking.com rating?! Seriously?! - Even a Hilton has worse rating and that is more close to reality) Zero security (one can come and go as air), overcrowded, small, smelly rooms without any place to put your bags, luggage. Absolute noisy, people, staff, everyone being noisy in front of your door all day and night. People smoking at the entrance door making it unbearable to be in the "lobby".

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.