Hostelworld.com

Friends Hostel Bucharest

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 611 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 611 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.7
Friends Hostel Bucharest Located at Mircea Vulcanescu 114 (former Stefan Furtuna St.), , Bucharest.
Friends Hostel Bucharest
Romania
Bucharest Mircea Vulcanescu 114 (former Stefan Furtuna St.),
85% 611
44.4409348 26.0730671
Friends Hostel Bucharest
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
22 čer 2016
8.3

Fine hostel, with breakfast and very nice staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Tanzania, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čer 2016
10.0

The place was amazing .Rooms were clean .Staff very friendly and Wifi was perfect at pretty good location ☺

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čer 2016
9.7

Very friendly and professional receptionists. I loved the room, the space, the atmosphere.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 kvě 2016
7.1

The staffs are really nice. However, there are still some improvements. The stick for the shower heads is broken. When im taking shower, the stick drops and hurts my body with smail injury. Overall, the staffs sre super super nice, but the hostel needs to clean more often.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
29 kvě 2016
9.4

Friends hostel is great, especially the staff, who are always smiling, helpful and chatty. The hostel seems quiet big, but it is super cosy with big comfortable beds, free breakfast, nice showers and a cool room upstairs to hang out in. It's also conveniently located close to the train station.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
27 kvě 2016
8.6

Great friendly staff. Good hostel vibe. It's a little bit outside the city but still within waking distance. It's clean and good fun too

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
26 kvě 2016
9.7

Friends Hostel was one of the best hostels I have stayed at in Europe. The staff were amazing! shout out to Denisa, Joe and Florin for making it extra special! I will definitely be coming back to Romania, and to this hostel in the future! Peace.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
22 kvě 2016
9.1

We are Javier and Alejandro, from Argentina and Spain, and we wish to say: This Hostel is just so cool!! They honour the name "Freinds". Clean, good atmosphere, not in the madness of the center but only at 20 min walking. And Denisa and Florin, very helpful with the travelers!! Love you all guys!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2016
8.9

I passed a week in this hostel and I loved it !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
21 dub 2016
9.1

A very nice hostel all round! Offers a free breakfast, but for some reason doesn't publicise that much ... I had to tell other guests that they were welcome to it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.