Hostelworld.com

Freemans lodge

Ceny
mapa
Recenze
6.6
Dobré 440 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.4
  • Zabezpečení 6.9
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 5.6
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 6.7
ZAREZERVOVAT
6.6
Dobré 440 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.4
  • Zabezpečení 6.9
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 5.6
  • Čistota 6.0
  • Zařízení 6.7
Freemans lodge Located at 65 Wellington street, Freemans bay,Auckland, Auckland.
Freemans lodge
New Zealand
Auckland Auckland 1001 65 Wellington street, Freemans bay,Auckland
66% 440
-36.8527542 174.7537064
Freemans lodge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
5.7

We stayed in freemans lodge for 3 nights and it's the dirtiest hostel I have ever stayed in. They were dirty towels and full bin from the customers before us. The rooms smelled like mould. The only good thing was the friendly staff.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 dub 2016
6.0

Quite rundown and isn't very clean. The staff are unfriendly and don't recognize or appreciate customer loyalty. I stayed they multiple times and when I needed to hangout after checkout, they treated me like trash and kicked me to the curb, trying to swindle more $ out of me. The only way you will have a pleasant stay is if the female manager takes a personal liking to you. She is an extremely vindictive person and her lack of professionalism and maturity make her unsuited to manage.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
31 bře 2016
6.3

Seltsame Atmosphäre, gutes Wi-Fi, Sehr freundliche und bemühte Managerin, Betten sauber, Küche jedoch schmuddelig

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 bře 2016
8.6

Had a really nice experience in this hostel, its quiet, no parties, surrounded by trees, 15 mins away from the CBD so its perfect if u r looking for a quiet place to spend ur days in Auckland. The staff is super friendly, 100% Reccomended.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 bře 2016
9.7

With out a doubt the best hostel in Auckland.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 úno 2016
7.4

It is a good enough place to stay. Great mattresses. Small kitchens not totally equipped. Sonna, the receptionist, is really sweet. I think that some refurbishing would go a LONG way, though. Would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2016
2.0

nous ne pouvons pas renseigner car changés au dernier moment donc pas satisfait car pas connu!!!!!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 led 2016
9.7

The best hotel i stayed in in Auckland, such a friendly atmosphere and the staff were so friendly. Would absolutely recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.