Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Franz Kafka Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 398 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 398 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
10.0

Our stay in the Franz Kafka Hostel was perfect. We arrived at ~ 1pm and our room was already ready. The hostel has a perfect location, was very clean and the beds were cool. One problem was, that you have to pay cash there. While travelling Europe, no one wants to carry as much money with them, to pay all of the accomodation in cash. I had to fill in my credit card date while reservating it and it felt weird not to be able to use it for the payment process. Why did I have to fill it in then?

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 dub 2017
6.9

The hostel was very good but the people in there was awful (recepcion and staff)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 35 Recenze
5 dub 2017
8.0

Great spot, almost right on the square, near Charles bridge. Kitchen is big enough, showers are good, small lockers so can't fit a big pack in but overall would stay again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • juuhmendes
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 dub 2017
6.6

O hostel é MUITO bem localizado, acredito que seja o único ponto realmente positivo. De resto, hostel velho, feio, sem area de convivencia.. enfim, para quem busca um ambiente mais animado e moderno este não é o lugar! Mas para quem busca um lugar apenas barato e MUITO bem localizado estará no lugar certo!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
4 dub 2017
9.4

La ubicación es increíble a solo unos pasos del centro, el ambiente del hostal se respira bastante bien, tiene bastante seguridad. De los mejores hostales. Top!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 bře 2017
8.6

I really enjoyed my stay here. It is in the very center of the city and the hostel boasts nice and clean rooms with nice facilities.You definetly get your money's worth. However, the staff is a mixed bag. The cleaning lady was nice and so was one of the male staff (he was super nice). But, some of the female receptionists barely even smile and it does give off a bad first impression. It is also worth noting that there is no common room in the hostel to meet other people.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
22 bře 2017
10.0

Todo muy bien, lo recomiendo mucho

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kalatattvamyoga
  • Mexiko, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 bře 2017
7.4

Pues básico y limpio y buen precio... Excelente ubicación de lugar eso si.. La gente si es todo un tema.. Son secos y fríos.. Les cuesta mucho ayudar... Pero bueno ya después logramos sacarles una sonrisa... ✨ gracias

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 bře 2017
8.9

Localização perfeita, praticamente dentro da old town square (praça mais famosa da cidade) e da charles brige!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 bře 2017
9.1

Great hostel, nice staff, great location and very affordable. Showers and toilets were okay, but it didn't smell very clean sadly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.