Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Francesco's

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1,569 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1,569 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.8
Francesco's Located at Francesco Plakiotis, Chora, Ios.
Francesco's
Greece
Ios Ios Cyklades p. Francesco Plakiotis, Chora
93% 1569
36.7231817 25.2804079
Francesco's
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 čvc 2016
10.0

Best hostel I have been to! The only thing is it would have been nice to have wifi in the rooms and after midnight!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 čvc 2016
10.0

The place to be

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 čvc 2016
9.7

Amazing! A few streets up from all the bars and clubs, free shots at the bar every evening and an amazing atmosphere!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
19 čvc 2016
8.6

Good location, great for a sunset and friendly relaxed atmosphere to enjoy a couple nights out.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 čvc 2016
8.9

Francescos is a lovely family run hostel. Its also party central as the family clear out at midnight when the party begins. Always full of great ppl and characters, genuinely cant recommend enough.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čvc 2016
8.9

It's like a hotel but with really good vibes and easy to meet people. Very close to the party scene.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čvc 2016
9.1

Considering our late arrival at Francesco's - as well as the rude and disposable late taxi driver driver - we were greeted by a friendly Alex, who accompanied us to our room at 2am! We were pleasantly surprised with our room, which was clean and welcoming. When the sun came up we were amazed at the view, the whole of Hora was visible and this was our predrinking spot for our whole stay. The location was perfect; close to restaurants and bars, but far enough away for it to be quiet in the night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2016
9.4

Francesco is the best, highly recommend his hostel/apartments.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 čvc 2016
10.0

Outstanding hostel for price. Staff were great and location is perfect with so many other bonus. Highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 čvc 2016
7.7

Party-Hostel! Very friendly staff. Not recommended for lone-traveller. I had to go through the bar to get to the bathroom.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.