Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Four Seasons Hostel Rome

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 1,871 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 1,871 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
Four Seasons Hostel Rome Located at Via Carlo Cattaneo 23, , Rome.
Four Seasons Hostel Rome
Italy
Rome Rome 00185 Via Carlo Cattaneo 23
82% 1871
41.8975655 12.5015616
Four Seasons Hostel Rome
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
10.0

A great place to stay in Rome. Good price-quality report. Very nice and helpful staff and very good and clean room/bed. I recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 led 2017
10.0

My stay was great. I really enjoyed myself, a hostel is a great way to meet people I even met people from countries from the other side of the globe!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 led 2017
9.4

Everything was great. Total value for money. I would recommend it for sure.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 led 2017
10.0

Wonderful place to stay. When it’s busy, it’s full of young people coming and going, and when it’s not busy it’s quiet. Staff are wonderful, clean kitchen, clean rooms and bathrooms

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kdy_0102
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 led 2017
8.0

위치 대박좋아요 ㅋㅋㅋㅋ 역에서 가깝 ㅋㅋㅋ 근데 역근처 밤에 나가면 안되요 흑인집시 짱많음 ㅠㅠ

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 led 2017
10.0

very close to termina station, suberb staff and close to main tourist attractions.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 led 2017
10.0

Perfect! I was not expecting much but I was wrong from arrival to departure I felt like royalty. All the staff, cleaners were Amazing. I would recommend to all.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • furioleo
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 led 2017
4.0

Para empezar llegue y me mandaron a un edificio a dos cuadras de donde en teoría estaba ubicado el hostel tipo departamento prácticamente alado de termini (zona fea y peligrosa ) el wifi no andaba bien . Con varias habitaciones pisos sucios y baños con olor a caca todo el tiempo nunca vi a nadie limpiar . El personal más o menos a lo ultimo tuvo q discutir q me devolviera una noche q había pagado y no quería estar por lo anterior y fue todo un tema . NO LO RECOMIENDO

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • zanettiprado
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 led 2017
8.9

A localização é excelente. Proximo ao Termini, onde esta a ligação dos metros e saida dos onibus, trens, etc. O hostel em si é muito bom, o que falta para ficar melhor são mais tomadas nos quartos, De resto eu ficaria de novo na minha proxima estadia.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 led 2017
2.3

El peor "hostel" que pise en mi vida Segun lo q te venden,tiene ambientes amigables y espaciosos, la habitaciones son una mugre, todo sucio, olor horrible y los baños impresentables Dicen q te dan una copa de champagne o vino Y no nos dieron nada!!. Dicen q el personal es profesional y de varios idiomas. NINGUNO hablaba español. Solo Frances y filipino! Un asco.. Deplorable, ejemplo de un buen alojamiento para DENUNCIAR por FRAUDE! NUNCA lo recomendaria a NADIE, salvo a un enem. Fiasco total

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.